Η «Ομάδα Αναρχικών Καταστροφών» και ο «Πυρήνας Μαύρη Φωτιά» ανέλαβαν την ευθύνη για τον εμπρησμό αυτοκινήτων στην Ανατολική Θεσσαλονίκη

«Στις 3-9-2018 Δευτέρα, επιτεθήκαμε με φωτιά, στην αντιπροσωπεία αυτοκινήτων της αμερικάνικης – πολυεθνικής εταιρείας FORD (Λ. Γεωργικής σχολής 29), καίγοντας έξι οχήματα(3 οικογενειακά, 2 4χ4 και 1 βαν) στον εκθεσιακό της χώρο»

Sharing is caring!
0Shares

Η «Ομάδα Αναρχικών Καταστροφών» και ο «Πυρήνας Μαύρη Φωτιά» ανέλαβαν την ευθύνη για τον εμπρησμό αυτοκινήτων αντιπροσωπείας που βρίσκεται στην Λεωφόρο Γεωργικής Σχολής.

«Στις 3-9-2018 Δευτέρα, επιτεθήκαμε με φωτιά, στην αντιπροσωπεία αυτοκινήτων της αμερικάνικης – πολυεθνικής εταιρείας FORD (Λ. Γεωργικής σχολής 29), καίγοντας έξι οχήματα(3 οικογενειακά, 2 4χ4 και 1 βαν) στον εκθεσιακό της χώρο», σημειώνουν στην ανακοίνωση.

Κάνοντας αναφορά στην Αμερική η ανακοίνωση τονίζει: «Από που να αρχίσει κανείς γι’ αυτό το σύστημα κυριαρχίας, το οποίο έχει καταδυναστεύσει τις ζωές μας κυρίως τον τελευταίο αιώνα που διανύουμε. Πόλεμοι, εκμετάλλευση, υποβαθμίσεις λαών, πυρηνικά, κράτη τρόμου, πόλεις φαντάσματα και χίλιες δυο άλλες λέξεις που μπορούν να το βαφτίσουν με το πέπλο της απέχθειας αλλά και της οργής».

«Αυτή η πολεμική και τεχνολογική υπερδύναμη έχει ριζώσει και αναπτυχθεί στα τρωτά σημεία του ανθρώπινου είδους καθώς το απειλέι άμεσα με εκτροχιασμό από το φυσικό σκοπό του. Τα θεμέλια της εκμετάλλευσης, του ανταγωνισμού και του τρόμου, ισσορροπούν στο αντίβαρο της τεχνολογικής αποβλάκωσης, της απληστίας, της χλιδής και γενικότερα στη πολτοποίηση της ανθρώπινης συνείδησης», προθέτουν.

«Αηδιάσαμε με το φιλό-αμερικάνικο πνεύμα, την αστυνομοκρατία της πόλης και μισούμε το μπάσταρδο κράτος-σφαγέα της σύγχρονης ιστορίας», σημειώνεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.

Η φωτογραφεία είναι αρχείου

Sharing is caring!
0Shares

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.