Δήμος Θεσσαλονίκης: Διανομή νωπών προϊόντων και ειδών παντοπωλείου

Sharing is caring!
0Shares

Διανομή νωπών προϊόντων και ειδών παντοπωλείου έχει προγραμματίσει ο Δήμος Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της συνέχισης υλοποίησης του χρηματοδοτούμενου προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)».
Μέρες διανομής για τους δικαιούχους είναι οι :24, 25, 30 και 31 Οκτωβρίου 2017, από ώρα 9:00 έως 13:00. Η διανομή θα πραγματοποιηθεί στο περίπτερο 16 της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης και η ταυτοποίηση των στοιχείων των περίπου 4.100 δικαιούχων θα γίνει ανά Δημοτική Κοινότητα, για πρώτη φορά με τη χρήση tablet.και συγκεκριμένα

24/10/2017: Διανομή λαχανικών(πατάτες, κρεμμύδια, μελιτζάνες, κολοκυθάκια) και κοτόπουλου στους δικαιούχους της Α΄ Κοινότητας, της Ε΄ Κοινότητας και της Δημοτικής Ενότητας Τριανδρίας.

25/10/2017: Διανομή λαχανικών(πατάτες, κρεμμύδια, μελιτζάνες, κολοκυθάκια) και κοτόπουλου στους δικαιούχους της Β΄ Δημοτικής Κοινότητας, της Γ΄ Δημοτικής Κοινότητας και της Δ΄ Δημοτικής Κοινότητας.

30/10/2017: Διανομή ειδών παντοπωλείου (φακές, αλεύρι, ζυμαρικά, γάλα εβαπορέ, αλάτι, ρύζι, μαρμελάδα) στους δικαιούχους της Α΄ Δημοτικής Κοινότητας, της Ε΄ Δημοτικής Κοινότητας και της Δημοτικής Ενότητας Τριανδρίας.

31/10/2017:Διανομή ειδών παντοπωλείου(φακές, αλεύρι, ζυμαρικά, γάλα εβαπορέ, αλάτι, ρύζι, μαρμελάδα)στους δικαιούχους της Β΄ Δημοτικής Κοινότητας, της Γ΄ Δημοτικής Κοινότητας και της Δ΄ Κοινότητας Κοινότητας.

Οι δικαιούχοι θα ειδοποιηθούν ατομικά με γραπτό μήνυμα στο κινητό τους τηλέφωνο για το σημείο, την ημερομηνία και την ώρα διανομής έγκαιρα (τουλάχιστον 2 μέρες νωρίτερα).

Η ειδοποίηση είναι προσωπική και ισχύει μόνο για τη συγκεκριμένη ημέρα, ώρα και σημείο διανομής.

Οι δικαιούχοι που θα ειδοποιηθούν θα πρέπει να προσκομίσουν:

?τον αριθμό της αίτησης,

?τον Α.Μ.Κ.Α.

?την αστυνομική ταυτότητα (ή εξουσιοδότηση).

Επίσης οι δικαιούχοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους καροτσάκι λόγω του βάρους των προϊόντων.

Δικαιούχοι της διανομής είναι όσοι ωφελούμενοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης(ΚΕΑ) έως τις 30/09/2017 έχουν κάνει τροποποίηση της αίτησης τους ώστε να είναι δικαιούμενοι του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)».

Sharing is caring!
0Shares

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.