Αλυσίδα αλληλεγγύης από ΕΛΤΑ – Στηρίζουν τους πληγέντες κατοίκους της Δυτικής Αττικής

Sharing is caring!
0Shares

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία στηρίζουν τους κατοίκους των πληγεισών περιοχών της Δυτικής Αττικής και διαθέτουν το δίκτυό τους που είναι το μεγαλύτερο της χώρας, δημιουργώντας μια αλυσίδα αλληλεγγύης.

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου των ΕΛΤΑ, όλοι μπορούν να στέλνουν δωρεάν τη βοήθειά τους στους δοκιμαζόμενους κατοίκους της Δυτικής Αττικής, με απλά δέματα εσωτερικού, από τα ταχυδρομικά καταστήματα όλης της χώρας.

Τα ελληνικά ταχυδρομεία έχουν το μεγαλύτερο δίκτυο δομής σε όλη την Ελλάδα και μπορούν να δημιουργήσουν μια μεγάλη αλυσίδα όταν χρειάζεται. Αποφασίσαμε ότι όποιος συμπολίτης μας θέλει από όλη την χώρα να στείλει ένα δέμα αγάπης μέχρι 20 κιλά εμείς θα τα παραδώσουμε στις πληγείσες περιοχές της Δ. Αττικής, τόνισε η πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου ελληνικών ταχυδρομείων, Ευφροσύνη Σταυράκη.

Η ίδιας επισήμανε πως: “Το ταχυδρομικό δέμα και αυτό αποστέλλεται να μην έχει προϊόντα που αλλοιώνονται. Δεν υπάρχει δέσμευση. Στέλνει ότι θέλει ο καθένας ώστε να συμβάλλει για να απαλύνει την κατάσταση. Οι εργαζόμενοι των ΕΛΤΑ είναι ενημερωμένοι και θα τους δείξουν τί ακριβώς θα γράψουν. Κατόπιν μέσω της Περιφέρειας θα δίνει η διανομή εκεί που υπάρχει πρόβλημα. Ήδη χθες πρώτη μέρα γέμισαν δύο μικρά φορτηγάκια”, ολοκλήρωσε η κ. Σταυράκη.

Sharing is caring!
0Shares

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.