Η διοίκηση του ΟΑΣΘ εξέδωσε ανακοίνωση για το πρόγραμμα των λεωφορεία που θα κυκλοφορήσουν σήμερα στη Θεσσαλονίκη λόγω της Γενικής Απεργίας. Συγκεκριμένα
οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ θα συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ και τα δρομολόγια θα πραγματοποιούνται με προσωπικό ασφαλείας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΑΣΘ:

«Από τον Ο.Α.Σ.Θ. ανακοινώνεται ότι, µε απόφαση τον Συνδικάτού Εργαζοµένων Οργανισµού Αστικής Συγκοινωνίας Θεσσαλονίκη ς και συµµετέχοντας στο κάλεσµα της Γ.Σ.Ε.Ε., Θα πραγµατοποιηθεί: 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ 14″ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017, ΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ Κατά την ηµέρα της απεργίας ο Οργανισµός, θα κυκλοφορεί λεωφορεία µε προσωπικό ασφαλείας. Τα δροµολόγια των γραµµών που θα εξυπηρετούνται µε το προσωπικό ασφαλείας, Θα εκτελούν το πρώτο δροµολόγιο από 04:45′ και το τελευταίο 23:00 ‘περίπου.
Η νυκτερινή λεωφορειακή γραµµή Ν° 78Ν «ΚΤΕΛ – ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ» Θα λειτουργήσει κανονικά όπως επίσης Θα λειτουργήσουν κανονικά και τα ειδικά διασκευασµένα λεωφορεία για τη δωρεάν µετακίνηση των Α.µε.Α.. Ο Ο.Α.Σ.Θ. ζητά την κατανόηση τον επιβατικού κοινού διότι λόγω της 24ωρης απεργίας Θα παράσχει µερικώς, κατά την ηµέρα της απεργίας τις υπηρεσίες τον στο επιβατικό κοινό της πόλης µας».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.