Αβραμόπουλος: Κατεβάσαμε τόνους με τον Γ. Μπουτάρη γιατί δεν ωφελεί την πόλη

Ο Γιάννης Μπουτάρης και ο Παναγιώτης Αβραμόπουλος
Sharing is caring!
0Shares

Στην προσπάθεια επαναπροσέγγισης με τον δήμαρχο, Γιάννη Μπουτάρη, αναφέρθηκε ο πρώην πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Θεσσαλονίκης και εκ των συνιδρυτών της δημοτικής παράταξης «Πρωτοβουλία», Παναγιώτης Αβραμόπουλος, με δηλώσεις του στο «Πρακτορείο 104,9FΜ».

«Είδαμε ότι πρέπει να κατεβάσουμε τους τόνους, γιατί το αντίθετο δεν ωφελεί ούτε το δημοτικό συμβούλιο ούτε την πόλη» είπε ο κ. Αβραμόπουλος, ενώ σημείωσε: «Δεν επιζητώ και δεν επιθυμώ καμία θέση εντός του διοικητικού μηχανισμού. Το είπα στον δήμαρχο καθαρά και ξάστερα».

Όσον αφορά το μέλλον της δημοτικής παράταξης «Πρωτοβουλία», με την οποία εκλέχτηκε δύο φορές, ο Γιάννης Μπουτάρης εκτίμησε: «Η Θεσσαλονίκη δεν έχει γυρίσει ακόμη σελίδα. Άρα δεν μπορούμε να λέμε ότι τελειώσαμε και πάμε γι άλλα. Κι εδώ θα πρέπει να δούμε εάν θα υπάρξει “Πρωτοβουλία” και με ποιον τρόπο. Η παράταξη πρέπει να στηρίζεται στην ενότητα όλων των συντελεστών της».

Για διεκδίκηση μιας ακόμη δημαρχιακής θητείας με την «Πρωτοβουλία» ο κ. Αβραμόπουλος απάντησε: «Είμαι ένας από τους τρεις “πατέρες” της παράταξης. Αλίμονο εάν δεν με ενδιαφέρει το μέλλον της. Δεν μπορώ να παρακολουθώ να φθίνει, να θέλουν κάποιοι να την τελειώσουν και να είμαι απαθής. Εάν τελειώσει και κάποιος πει ότι την τελειώσαμε, ας τη θάψει αυτός. Εγώ δεν θα τη θάψω».

Sharing is caring!
0Shares

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.