Απάντηση προέδρου ΚΤΕΛ Μακεδονία σε Μπουτάρη: Δεν συζητάμε σε καμία περίπτωση το ενδεχόμενο αλλαγής του ονόματος του Σταθμού

0
ΚΤΕΛ Μακεδονία

Ο πρόεδρος του Σταθμού Υπεραστικών Λεωφορείων «Μακεδονία», κ. Γιάννης Λάμπρου αναφέρθηκε στις δηλώσεις του δημάρχου Γιάννη Μπουτάρη για αλλαγή ονομάτων του αεροδρομίου και των ΚΤΕΛ.

«Δεν έχουμε καμία τέτοια πρόθεση και δεν βλέπω τον λόγο να αλλάξει το όνομα του Σταθμού μας. Ο σταθμός είναι ιδιωτικός και δεν μπαίνουμε καν στη συζήτηση για κάτι τέτοιο» τονίζει ο κ. Λάμπρου.
Σχολιάζοντας τα λεγόμενα του κ. Μπουτάρη ότι οι ξένοι επισκέπτες ακούν Μακεδονία και νομίζουν ότι βρίσκονται στα Σκόπια ο κ. Λάμπρου δήλωσε: «δεν έχουμε ακούσει να μπερδεύεται ο κόσμος και να νομίζει ότι βρίσκεται στα Σκόπια».

Ο πρόεδρος των ΚΤΕΛ «Μακεδονία» καλεί τον κ. Μπουτάρη να στηρίξει την ένταξη του Σταθμού στον συγκοινωνιακό χάρτη της Θεσσαλονίκης. «Αντί να συμβάλει ο Δήμαρχος στην ένταξη των ΚΤΕΛ στον συγκοινωνιακό σχεδιασμό της πόλης ασχολείται με την πινακίδα του Σταθμού».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.