Τζιτζικώστας για Μπουτάρη: Προκειμένου να πάρει το χρίσμα του ΣΥΡΙΖΑ για δήμαρχος, επιλέγει να παίξει το ρόλο του «χρήσιμου ηλιθίου»

0
Ο Απόστολος Τζιτζικώστας

Με αιχμηρό σχόλιο για τις δηλώσεις του δημάρχου θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, για την αλλαγή του ονόματος του αεροδρομίου και τον ΚΤΕΛ Μακεδονίας, απάντησε μέσω social media, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας.
Σύμφωνα με την ανάρτησή του λυπάται ο κ. Μπουτάρη που προκειμένου να πάρει το χρίσμα από τον ΣΥΡΙΖΑ για δήμαρχος, επιλέγει να παίξει το ρόλο του «χρήσιμου ηλίθιου». Στην ίδια ανάρτηση που έκανε ο κ. Τζιτζικώστας στο facebook τονίζει ακόμη ότι η ιστορία έχει δείξει πως όσοι έπαιξαν αυτό το ρόλο ήταν για λίγο χρήσιμοι και έπειτα παρέμειναν απλώς ηλίθιοι.
Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Τζιτζικώστα στο facebook:

¨»Λυπάμαι για τον Γιάννη Μπουτάρη ο οποίος προκειμένου να πάρει το χρίσμα του ΣΥΡΙΖΑ για δήμαρχος, επιλέγει να παίξει το ρόλο του «χρήσιμου ηλιθίου». Η ιστορία όμως έχει δείξει ότι όσοι έπαιξαν αυτόν το ρόλο, «χρήσιμοι» ήταν για λίγο καιρό μόνο, μετά παρέμειναν απλώς «ηλίθιοι»!».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.