Πρώην συνεργάτης Κουβέλη: Η τέλεια ανυποληψία του είναι και προσωπική μου ταπείνωση

0

Mε μια δήλωση- γροθιά, ο άλλοτε στενός συνεργάτης του Φώτη Κουβέλη, πρώην βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Νίκος Τσούκαλης, απάντησε για την υπουργοποίησή του παρά τον Καμμένο.

Μιλώντας στο tempo24.news ο Νίκος Τσούκαλης δήλωσε: «Η τέλεια ανυποληψία του είναι και προσωπική μου ταπείνωση. Ζητώ συγγνώμη από όσους παραπλανήσαμε» είναι η ολιγόλογη, πλην άκρως ¨ηχηρή¨δήλωση του κ. Τσούκαλη, η οποία εκφράζει και το σύνολο των πρώην συντρόφων και υποστηρικτών του Φώτη Κουβέλη στην Αχαϊα.

Υπενθυμίζεται ότι ένα χρόνο πριν στο ερώτημα «ας σας πρότειναν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ να πάρετε κάποιο υπουργείο στην κυβέρνηση αυτή, θα δεχόσασταν;» ο κ. Κουβέλης είχε πει:
«Εκείνο που θέλω να σας πω είναι ότι η πολιτική μου στάση σε καμία περίπτωση δεν εμπεριέχει το στοιχείο του ανταλλάγματος. Είναι πολιτική θέση αρχών και βαθιάς μου πίστης ότι η χώρα πρέπει να πορευθεί προοδευτικά»

Λίγο αργότερα ο Νίκος Τσούκαλης έγραψε στο facebook: «Σε 13 δευτερόλεπτα η «χαριστική βολή» στην υπόληψη. Από το ¨Είναι αδιανόητο να συμμετάσχω σε Κυβέρνηση με τον Καμμένο» να επιλέγεις να είσαι υπό τον Καμμένο» Είναι μια κάποια ποιοτική διαφορά!! Δεν σχολιάζω πλέον!!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.