ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ TWITTER για τον ιδιοκτήτη βουλκανιζατέρ: Με ΣΥΡΙΖΑ πας Σαντορίνη και αλλάζεις και λάδια

0
Ο Παύλος Πολάκης

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία», ο  Χαράλαμπος Πανοτόπουλος, «δεξί χέρι» του Παύλου Πολάκη στο υπουργείο Υγείας, έχει διοριστεί ως εντεταλμένος σύμβουλος στην ΑΕΜΥ, με αρμοδιότητα αντιπροέδρου στο ΓΝ Θήρας στη Σαντορίνη. Ο διορισμός μάλιστα έχει αναρτηθεί στη Διαύγεια στις 9 Ιανουαρίου 2018.

Η αμοιβή του κ. Πανοτόπουλου είναι 3.897 ευρώ μηνιαίως, δηλαδή 46.000 ευρώ τον χρόνο.

Ωστόσο, εκείνο που προκάλεσει την ιδιαίτερη εντύπωση, εκτός από το ύψος των αποδοχών, είναι το… βιογραφικό του αντιπροέδρου του νοσοκομείου, ο οποίος κατά τις ίδιες πληροφορίες, επαγγέλεται μηχανολόγος μοτοσικλετών και μοτοποδηλάτων, απόφοιτος του Τμήματος Μηχανολογίας της Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών του ΤΕΙ Πειραιά. Έως και το 2012 διατηρούσε συνεργείο βουλκανιζατέρ στην Ηλιούπολη, ενώ από τον Σεπτέμβριο του 2015 που ο κ. Πολάκης ανέλαβε καθήκοντα στο υπουργείο Υγείας διορίστηκε στον πολιτικό του γραφείο με απόφαση ανηρτημένη στη Διαύγεια στις 24 Μαρτίου 2017.

Οπως είναι ευλόγως αναμενόμενο, δεν θα μπορούσε το γεγονός να μείνει ασχολίαστο από τους χρήστες των μέσω κοινωνικής δικτύωσης, οι οποίοι έμειναν άφωνοι από τα «προσόντα» του αντιπροέδρου του νοσοκομείου, πρώην ιδιοκτήτη βουλκανιζατέρ και στενού συνεργάτη του Παύλου Πολάκη.