Οι εργαζόμενοι του Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων Δυτικής Αττικής (Αγία Βάρβαρα) μαζί με τα μέλη του συνδικαλιστικού τους οργάνου, την ΠΟΕΔΗΝ, πραγματοποιούν συγκέντρωση στην πύλη του θεραπευτηρίου για την ανάδειξη των τρομακτικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν στην περίθαλψη των ατόμων με ειδικές ανάγκες.

Με σύνθημα: «Με ντομάτες γεμιστές δεν φτιάχνει η πρόνοια» και με φωτογραφία της Θεανώς Φωτίου να κρατά ένα ταψί γεμιστά η ΠΟΕΔΗΝ έχοντας στήσει ένα τραπέζι που έχει πάνω συμβολικά ένα ταψί με γεμιστά, μπολ με ελιές και φέτα τυρί στηλιτεύει τη σχετική δήλωση που είχε κάνει το 2015 η υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης.


Τα προβλήματα ήρθαν στο φως της δημοσιότητας μετά την καταγγελία γονέων για «έξωση» 30 ατόμων με αυτισμό από το θεραπευτήριο Σκαραμαγκά και τη μεταφορά τους σε άλλες ακατάλληλες δομές, με κίνδυνο την ίδια τη ζωή τους, όπως καταγγέλλουν γονείς.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.