«ΚΑΠΝΑΠΟΘΗΚΕΣ» ΝΕΑ ΚΡΗΝΗ: Ο αριθμός των υπογραφών ξεπέρασε κάθε προηγούμενο!

0
Sharing is caring!
0Shares

Με δελτίο Τύπου η Ριζοσπαστική Ενωτική Κίνηση για την Καλαμαριά τονίζει πως ο αριθμός των υπογραφών για να αποδοθούν οι «Καπναποθήκες» της Νέας Κρήνης στον δήμο και στους πολίτες ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.

Αναλυτικά:

«Κι αυτήν την Κυριακή (4.3) , τα μέλη της Επιτροπής Διεκδίκησης των Καπναποθηκών συγκεντρώθηκαν μέσα στο χώρο των Καπναποθηκών, όπου διεξάγεται η «Αγορά χωρίς Μεσάζοντες», για να επικοινωνήσουν τις θέσεις τους με τους πολίτες και να συγκεντρώσουν υπογραφές κάτω από το κείμενο διεκδίκησης.

Η ανταπόκριση ήταν εκπληκτική, τόσο ποσοτικά, όσο και ποιοτικά. Άνδρες, γυναίκες και παιδιά (του δημοτικού), ανώτεροι δικαστικοί, άνεργοι, συνταξιούχοι, νοικοκυρές, εργάτες, δικηγόροι, μηχανικοί, δάσκαλοι, επιχειρηματίες, όλοι όσοι επισκέφθηκαν την «Αγορά χωρίς
Μεσάζοντες» έβαλαν την υπογραφή τους κάτω από το κείμενο διεκδίκησης που διακινεί η Επιτροπή.
Την υπογραφή του έβαλε και ο πιο μικρός υποστηρικτής της πρωτοβουλίας , 10 ετών, μαθητής του Δημοτικού, που κατοικεί με την οικογένειά του στην περιοχή και υποσχέθηκε να φέρει για υπογραφές και τους φίλους του.

Στο τέλος, ο αριθμός των υπογραφών που συγκεντρώθηκαν μέσα σε λίγες ώρες, μετρήθηκε ότι είναι πολλαπλάσιος του συνόλου των υπογραφών που συγκεντρώθηκαν όλες τις προηγούμενες φορές.


Στο χώρο παρευρέθηκαν εκ μέρους της ΡΕΚΚ οι Μανόλης Λαμτζίδης (επικεφαλής), Άρης Τεμεκενίδης (δημ. σύμβουλος), Νίκος Γαβριήλ και Κοτινάς Μιλτιάδης (μέλη του ΣΣ) καθώς και από το τοπικό Σύλλογο οι Στέφανος Καργάκης (Πρόεδρος του Συλλόγου «Μπουμπουλίνα»), Αθανασιάδης Οδυσσέας (ΓΓ του Συλλόγου «Μπουμπουλίνα»), Ηρακλείδης Ξενοφών, Μαστρογιάννη Χρυσούλα και Παπουτσίδης Παναγιώτης (μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου).

Η Επιτροπή, τις επόμενες ημέρες θα επεκτείνει τις δράσεις της και στο κέντρο της Καλαμαριάς».

 

Sharing is caring!
0Shares