Ο Συντονισμός Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης, καλεί όλο τον κόσμο, αύριο Τετάρτη 7 Μαρτίου, στις 13.00 στο άγαλμα Βενιζέλου σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς. Να τονίσουμε πως από αύριο, ξεκινούν οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί και στη Θεσσαλονίκη. Μάλιστα, η αρχή γίνεται με δύο που αφορούν σε ακίνητα μικρής αξίας που βγαίνουν σε πλειστηριασμό για μικρά χρέη. Ενα διαμέρισμα 94τ.μ. στην Καλαμαριά για οφειλή 56 χιλιάδων ευρώ και ένας ημιυπόγειος αποθηκευτικός χώρος 37τ.μ. στη Θέρμη για οφειλή 38 χιλιάδων ευρώ.

Αναλυτικά το κάλεσμα του Συντονισμού Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης:

Ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί και στη Θεσσαλονίκη την Τετάρτη 7/3. Ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται…
Μετά την νέα συνέλευση του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείου Θεσσαλονίκης (4-3) στην οποία κυριάρχησαν τα συμφέροντα των τραπεζιτών και των μεγαλοσυμβολαιογράφων και έληξε η αποχή από τους πλειστηριασμούς, την Τετάρτη 7 Μάρτη ξεκινούν και στη Θεσσαλονίκη οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί.

Μόνο που «με το καλημέρα» έρχεται να διαψευστεί όλη η κυβερνητική προπαγάνδα περί ακινήτων μεγάλης αξίας που εκπλειστηριάζονται και «στρατηγικών κακοπληρωτών»: Στη Θεσσαλονίκη γίνονται δύο ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί (από γνωστό κοράκι-μεγαλοσυμβολαογράφο της πόλης) που και οι δυο αφορούν σε ακίνητα μικρής αξίας που βγαίνουν σε πλειστηριασμό για μικρά χρέη.

Συγκεκριμένα «βγαίνουν στο σφυρί» από την τράπεζα Πειραιώς ένα διαμέρισμα 94τ.μ. στην Καλαμαριά για οφειλή 56 χιλιάδων ευρώ και ένας ημιυπόγειος αποθηκευτικός χώρος 37τ.μ. στη Θέρμη για οφειλή 38 χιλιάδων ευρώ!!! Σ’ αυτούς τους δυο πλειστηριασμούς βέβαια μπορούμε να προσθέσουμε και εκείνους που παρότι αφορούν ακίνητα στη Θεσσαλονίκη, βγαίνουν σε πλειστηριασμό από συμβολαιογράφους της Αθήνας και που επίσης πρόκειται για μικρής αξίας ακίνητα, με χαρακτηριστικότερη περίπτωση αυτήν του καταστήματος των 75τ.μ. του συνταξιούχου κ. Αριστείδη, στον Εύοσμο.

Αλλά όπως ο ψεύτης έτσι «κι ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται», λέει ο λαός…

Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ καλεί τους εργαζόμενους τους άνεργους, τους νέους και τους συνταξιούχους σε

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ την ΤΕΤΑΡΤΗ 7 ΜΑΡΤΗ, 1μ.μ., στο άγαλμα Βενιζέλου

ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.