ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Την πόρτα της εξόδου θα δουν 90 συμβασιούχοι της ΕΥΑΘ

0

Την πόρτα της εξόδου θα δουν 90 συμβασιούχοι – εργαζόμενοι της ΕΥΑΘ. Αύριο Τετάρτη, έξω από τα γραφεία της Εταιρίας (Εγνατία 127) θα υπάρξει συγκέντρωση διαμαρτυρίας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Σωματείου Συμβασιούχων:

«Οι συμβασιούχοι- εργαζόμενοι στην ΕΥΑΘ ενημερωθήκαμε σήμερα για τις επικείμενες απολύσεις μας από τη Διοίκηση της θυγατρικής ανωνύμου εταιρείας.
Οι 90 συμβασιούχοι οι περισσότεροι από τους οποίους εργαζόμαστε στην ΕΥΑΘ από οκτώ έως και 19 έτη(!)καλύπτοντας όλο το φάσμα των καθημερινών βασικών αναγκών της εταιρείας, βλέπουμε σήμερα την πόρτα της εξόδου και οδηγούμαστε εμείς και οι οικογένειες μας στην ανεργία και την αβεβαιότητα.
Απέναντι στη σκληρή πολιτική δίωξη της διοίκησης της ΕΥΑΘ και την πρωτοφανή αντεργατική και αντισυναδελφική στάση του Σωματείου των Εργαζομένων που για τους… δικούς του λόγους επέλεξε να συνταχθεί και να συμπορευτεί με την εργοδοσία, εμείς θα συνεχίσουμε να δίνουμε τον δικό μας αγώνα για την τελική δικαίωση.
Η εξέλιξη αυτή δεν μας δίνει άλλα περιθώρια. Όλοι μαζί, με τις οικογένειες μας ενάντια στην άδικη και παράλογη στάση της διοίκησης και της «αριστερής» κυβέρνησης. Αύριο, Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018, θα πραγματοποιήσουμε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα κεντρικά γραφεία της ΕΥΑΘ (Εγνατία 127)».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.