Με διαρροές από τα «υπόγεια» του Μαξίμου και αναρτήσεις φιλοκυβερνητικών μέσων βγήκε η είδηση το βράδυ της Τρίτης ότι δεσμεύονται οι λογαριασμοί του διοικήτη της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα και της συζύγου του Λίνας Νικολοπούλου.

Για «ευσεβείς πόθους γνωστών αγνώστων, που χρησιμοποιούν ως γραφείο Τύπου τον γνωστό ακροδεξιό και ημίτρελο δημοσιογράφο» απάντησαν συνεργάτες του κ. Στουρνάρα.

Συγκεκριμένα, δύο ιστοσελίδες δημοσίευσαν αργά το βράδυ ότι έγινε δέσμευση των λογαριασμών του κ. Στουρνάρα και της συζύγου του, μετά από παραγγελία του ΚΕΦΟΜΕΠ και στο πλαίσιο της έρευνας για το σκάνδαλο της Νovartis.

Περίπου τα μεσάνυχτα, πηγές από τα «υπόγεια» του Μαξίμου έσπευσαν να σχολιάσουν ότι «αν ισχύουν αυτά, τον Στουρνάρα δεν τον σώζει ούτε ο Ντράγκι».

Πάντως, η πραγματικότητα δεν επιβεβαιώνει τα δημοσιεύματα αυτά, καθώς δεν υπάρχει καμία τέτοια κίνηση από το ΚΕΦΟΜΕΠ.

Συνεργάτης του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος σχολίασε το πρωί ότι πρόκειται «για ευσεβείς πόθους των… γνωστών αγνώστων, που χρησιμοποιούν ως γραφείο Τύπου τον γνωστό ακροδεξιό και ημίτρελο δημοσιογράφο».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.