Επίθεση στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Περαία Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν άγνωστοι τα ξημερώματα, λίγη ώρα μετά τη 01.00.

Ειδικότερα, οι άγνωστοι με πέτρες και μπογιές προκάλεσαν σοβαρές ζημιές στην είσοδο των γραφείων. Στο σημείο πέταξαν και τρικάκια με συνθήματα κατά της κυβέρνησης και υπέρ του ΠΑΟΚ.

Οι δράστες τράπηκαν σε φυγή, καθώς ένας ένοικος πάνω από την πολυκατοικία τους αντιλήφθηκε, βγήκε έξω και άρχισε να τους φωνάζει.

Την επίθεση κατήγγειλε με ανακοίνωση της η Ο.Μ ΣΥΡΙΖΑ Θερμαϊκού, που αναφέρει ότι τα γραφεία της έγιναν στόχος βανδαλισμών για τρίτη φορά. Την πρώτη από Χρυσαυγίτες και την δεύτερη από Αντιεξουσιαστές.

“Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η ενέργεια αυτή, δεν εκφράζει τα υγιή τμήματα της κοινωνίας, ούτε την πλειοψηφία των οπαδών της ομάδας του ΠΑΟΚ” αναφέρει η ανακοίνωση μεταξύ άλλων, προσθέτοντας πως “ενέργειες όπως αυτή, δεν πρόκειται να μας τρομάξουν”.

Δείτε τις φωτογραφίες και διαβάστε παρακάτω αναλυτικά την ανακοίνωση:

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ

Χτες το βράδυ τα γραφεία, του ΣΥΡΙΖΑ Θερμαϊκού έγιναν στόχος βανδαλισμού για τρίτη φορά.

Την πρώτη η υπογραφή του ναζιστικού μορφώματος μπήκε φαρδιά πλατιά. Τη δεύτερη πήραν σειρά οι «αντιεξουσιαστες». Χθες βράδυ την υπογραφή στους βανδαλισμούς έβαλαν «οπαδοί» (;) του ΠΑΟΚ.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η ενέργεια αυτή δεν εκφράζει τα υγιή τιμήματα της κοινωνίας ούτε την πλειοψηφία των οπαδών της ομάδας του ΠΑΟΚ.

Η προσπάθεια που ξεκίνησε για την εξυγίανση του ποδοσφαίρου πρέπει να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί. Η συστράτευση όλων μας στην προσπάθεια αυτή πρέπει να είναι μαζική από όλους όσοι αγαπούμε το άθλημα.

Ενέργειες όπως αυτή δεν πρόκειται να μας τρομάξουν. Να γνωρίζουν καλά όσοι προβαίνουν σε φασιστικές ενέργειες τέτοιου είδους, πως η Αριστερά δεν τρομοκρατήθηκε σε πολύ πιο δύσκολες εποχές. Δε θα τρομοκρατηθεί ούτε τώρα!

Ως Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Β΄ Θεσσαλονίκης, καταδικάζουμε την επίθεση στα γραφεία της Ο.Μ. Θερμαϊκού και δηλώνουμε πως η μάχη για την έξοδο από την κρίση με την κοινωνία όρθια θα κερδηθεί και θα είναι μέρα μεσημέρι.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.