ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Τέσσερις συγκεντρώσεις στο κέντρο της πόλης και μία στην Καλαμαριά

0

Για σήμερα Τετάρτη 14 Μαρτίου, έχουν προγραμματιστεί τέσσερις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και μία στην Καλαμαριά.
Συγκεκριμένα:

– Από τις 07:00 έως τις 14:00 οι συμβασιούχοι στην ΕΥΑΘ θα πραγματοποιήσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας μπροστά στα γραφεία της Εταιρείας, στην οδό Εγνατία.

– Στις 11:00, το συνδικάτο Οικοδόμων θα πραγματοποιήσει διαμαρτυρία στο πρώην ΙΚΑ, στην Αριστοτέλους, στο πλαίσιο απεργίας που κήρυξε η Ομοσπονδία Οικοδόμων Ελλάδος.

– Στις 11:00 στο δημαρχείο Καλαμαριάς το σωματείο συνταξιούχων και ο συντονισμός συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση ζητώντας εύρεση στέγης σε κάτοικο που πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας.

– Στις 13:00 μέλη του Συντονισμού Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση προκειμένου να ενημερώσουν για τους πλειστηριασμούς στην συμβολή των οδών Τσιμισκή και Αριστοτέλους.

– Στις 19:00 σύλλογος Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιήσει συγκέντρωση στο τουρκικό προξενείο για τη σύλληψη των δύο Ελλήνων στρατιωτικών.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.