ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ: Νέες προοπτικές για όλους τους κατοίκους της περιοχής

0

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΣΕΚΑΠ Α.Ε. Arthur Davidyan, αναφέρεται στην απόκτηση του πλειοψηφικού μεριδίου της εταιρίας, καθώς και το λογότυπο της, από τον Όμιλο Japan Tobacco.
Οπως επεσήμανε ο πρόεδρος η πώληση που υπεγράφη σήμερα θα φέρει την εταιρία μπροστά σε μια νέα εποχή και πως το γεγονός αυτό δημιουργεί νέες προοπτικές και ελπίδα για τους κατοίκους της Ξάνθης και της ευρύτερης περιοχής.

Αναλυτικά η δήλωση του Arthur Davidyan:

«Σήμερα, Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018, υπεγράφη σύμβαση μεταξύ της JTI και της Tobacco Businnes Complex of the “Agrocom Group” (“Donskoy Tabak”), μέρος της οποίας είναι η εταιρεία ΣΕΚΑΠ. Η συναλλαγή θα ολοκληρωθεί με την έγκριση των αρμόδιων αντιμονοπωλιακών αρχών. Οι διαπραγματεύσεις σχετικά με αυτή τη συμφωνία διήρκησαν πάνω από έναν χρόνο. Πρόκειται για μια απόλυτα μελετημένη επιχειρηματική κίνηση. Η συμφωνία αυτή φέρνει την ΣΕΚΑΠ, μπροστά σε μια νέα εποχή. Αφού η ΣΕΚΑΠ ανασυγκροτήθηκε, τα τελευταία πέντε χρόνια παρουσίασε μια δυναμική παρουσία στην ελληνική αγορά. Τώρα, ενσωματώνεται σε μια μεγάλη διεθνή καπνική εταιρεία. Η JTI, κύριος μέτοχος της οποίας είναι η κυβέρνηση της Ιαπωνίας, έχει μια επιτυχημένη παρουσία και μεγάλη εμπειρία στην ελληνική αγορά καπνού. Το γεγονός αυτό δημιουργεί νέες προοπτικές και ελπίδα όχι μόνο για τη ΣΕΚΑΠ, αλλά και για όλους τους κατοίκους της περιοχής της Ξάνθης και της ευρύτερης περιοχής. Το Διοικητικό Συμβούλιο του “Dimera Group” αποφάσισε να επικεντρώσει την επενδυτική δραστηριότητα του στην Ελλάδα σε άλλα μεγάλα έργα στους τομείς των logistics, της παραγωγής τροφίμων, των ξενοδοχειακών και τουριστικών επιχειρήσεων».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.