ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Ημερίδα για τις δημόσιες επενδύσεις για την ανάπτυξη με παρουσία Σπίρτζη – Φάμελλου

0
Ο Χρήστος Σπίρτζης

Ημερίδα για τις δημόσιες επενδύσεις και την ανάπτυξη στη Θεσσαλονίκη παρουσία Σπίρτζη – ΦάμελλουΗμερίδα με θέμα «Δημόσιος χώρος, δημόσιες επενδύσεις και ο ρόλος τους στην ανάπτυξη της Θεσσαλονίκης» πραγματοποιείται σήμερα στην αίθουσα Μανώλης Αναγνωστάκης του δημαρχείου Θεσσαλονίκης. Την ημερίδα διοργανώνουν οι Νομαρχιακές Επιτροπές Α΄ και Β΄ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ.

Θα εισηγηθούν ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών, Χρήστος Σπίρτζης και ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σωκράτης Φάμελλος. Στην ημερίδα έχουν προσκληθεί και θα μιλήσουν, ο πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος στο τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας, Πάρις Μπίλιας, ο κοσμήτορας της Πολυτεχνικής Σχολής στο ΑΠΘ, Κωνσταντίνος Κατσιφαράκης και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης. Παρεμβάσεις θα γίνουν από εκπροσώπους οργανισμών και φορέων της πόλης. Η ημερίδα θα διεξαχθεί από τις 15.00 ως τις 20.00.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.