Ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εργασίας, Ανδρέας Νεφελούδης, με ανάρτηση στα social media πήρε θέση στα όσα διαδραματίστηκαν με τη μήνυση που έκανε ο ιδιοκτήτης του vresNET σε εκπαιδευτικούς που είχαν εκδώσει ψήφισμα αλληλεγγύης απέναντι στις απολύσεις και ειδικά τις εγκύου. Έπειτα από τη μήνυση είχαν ακολουθήσει διώξεις και συλλήψεις.
«Αυτός ο τύπος ο ιδιοκτήτης του vresNET νομίζω πως έχει ξεσαλώσει», έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο facebook, Ο κ. Νεφελούδης.
Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Αυτός ο τύπος ο ιδιοκτήτης του vresNET νομίζω πως έχει ξεσαλώσει. Απολύει έγκυο, έχει επιληφθεί το ΣΕΠΕ, απολύει και όσους την στήριξαν, και πάλι η υπόθεση στο ΣΕΠΕ και τώρα ο αθεόφοβος μηνύει όσους καταδικάζουν αυτές τις αθλιότητες του. Να επισημάνω βέβαια την επιλεκτική αποτελεσματικότητα της αστυνομίας και της δικαιοσύνης. Στην περίπτωση του τύπου τα πάντα κινήθηκαν αστραπιαία, μέχρι που ανησύχησα για την ευαισθησία. Στην περίπτωση των περίπου 100 εγκλήσεων για την αυτόφωρη διαδικασία σε βάρος του Καρυπίδη που έγιναν στην Θεσσαλονίκη ακόμη περιμένουμε την αποτελεσματικότητα των εκεί αρχών…Να υποθέσω κάτι; Με τον τύπο αυτό και κάθε τέτοιο τύπο έχουμε τους μηχανισμούς συμμόρφωσης, με τα θέσμικα όργανα που ΔΕΝ κάνουν την δουλειά τους ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ τι θα γίνει;»

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.