ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΒΒΙΔΗΣ: Κάποιοι ετοίμαζαν “περήφανες” πωλήσεις σε Τούρκους

0

Σκληρή απάντηση στις επιθέσεις που δέχεται η οικογένειά του δίνει Γιώργος Σαββίδης, με ανάρτησή του στο Instagram.

Ο Γιώργος Σαββίδης, γιός του Ιβάν Σαββίδη, αφού κάνει αναφορά στα γεγονότα της Τούμπας της 11ης Μαρτίου τονίζει πως τα πρόστιμα στη ΣΕΚΑΠ επιβλήθηκαν στην εταιρεία στη διάρκεια της προηγούμενης διοίκησης που ήταν διορισμένη από το κράτος, ενώ αφήνει να εννοηθεί ότι κάποιοι ήθελαν να πωληθεί η ΣΕΚΑΠ σε Τούρκο καπνοβιομήχανο.

Ακόμη, αφήνει αιχμές για τον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη, τονίζοντας ότι «άλλον επχιειρηματία παρακαλούσαν να πάρει τον ΔΟΛ, προκειμένου να μην πέσει σε «ξένα» χέρια». Ταυτόχρονα αφήνει τις αιχμές για το MEGA, τονίζονας ότι «αλλοι πτωχεύουν κανάλια», ενώ υπογραμμίζει ότι «είναι πατριώτες και έχουν και καλούς κουμπάρους» υποννοώντας την κουμπαριά του Κώστα Καραμανλή με τον Ταγίπ Ερντογάν.

Τέλος διαβεβαιώνει ότι παρά τις διαρροές «πληροφοριών», ο όμιλος όχι μόνο δεν προτίθεται να πουλήσει τίποτα στην Ελλάδα, αλλά ετοιμάζει και νέα επενδυτικά πρότζεκτ.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Γιώργου Σαββίδη που θα προκαλέσει αίσθηση είναι η ακόλουθη:
«Με αφορμή των τελευταίων δηλώσεων, διαφόρων στελεχών της ΝΔ, σας υπενθυμίζω πως καθήκον σας είναι να εξασφαλίζετε τη νομιμότητα στην χώρα, η οποία έχει χαθεί προ πολλού και όχι το βράδυ της 11ης Μαρτίου!

Η εκπλήρωση γραμματίων, οι σκληρές πολιτικές, η δημιουργία σκανδάλων (Novartis, Siemens κλπ), κάθε άλλο συμβάλλουν σε αυτό…

1. Ο κόσμος περιμένει τις απαντήσεις σας, όπως και κάθε βουλευτή για τα περιστατικά της φωτογραφίας. Θα αργήσετε πολύ;

2. Τα πρόστιμα της ΣΕΚΑΠ, έγιναν από προηγούμενη διοίκηση που ήταν διορισμένη από το κράτος επί της δικής σας κυβέρνησης… Ατυχές παράδειγμα να αναφέρεστε σε αυτό, μην το αναλύσουμε γιατί θα σας πιάσει λόξυγγας. Μια βόλτα στην περιοχή της Ξάνθης συνομιλώντας με τους εργαζόμενους θα βοηθούσε! Άλλον επιχειρηματία παρακαλούσαν να πάρει τον ΔΟΛ μην πέσει σε “ξένα” χέρια.

3. Κάποιοι ετοίμαζαν “περήφανες” πωλήσεις σε Τούρκους και κάποιοι πουλάνε σε μια από τις μεγαλύτερες καπνοβιομηχανίες στον κόσμο.

4. Άλλοι πτωχεύουν δυστυχώς κανάλια (mega) και άλλοι πραγματοποιούν deal αναβάθμισης ολόκληρης της περιοχής της Ξάνθης… Αλλά είναι πατριώτες ξέχασα και έχουν και καλούς κουμπάρους.

5. Όσο για διαρροές από ελεγχόμενα media σας ενημερώνω πως δεν πωλείται τίποτα. Νέα πρότζεκτ έρχονται σύντομα.

6. Στην χώρα που γεννήθηκε η δημοκρατία και ο πολιτισμός μην υποτιμάτε την νοημοσύνη του κόσμου» .