ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Τρία λεωφορεία παραλαμβάνει ο ΟΑΣΘ από την ΕΛΒΟ

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από τον ΟΑΣΘ, «αύριο Πέμπτη (22-3-2018) στις 11.00 π.μ. θα γίνει στις εγκαταστάσεις της ΕΛΒΟ η παραλαβή από τον Ο.Α.Σ.Θ. των πρώτων λεωφορείων που είχαν μεταφερθεί εκεί για την επισκευή εκτεταμένων βλαβών».

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στις εγκαταστάσεις της ΕΛΒΟ θα παραβρεθεί αντιπροσωπεία του ΟΑΣΘ, παρουσία και του Στέλιου Παππά, για την παραλαβή τριών δωδεκάμετρων λεωφορείων, ενώ υπάρχουν ακόμη 9 λεωφορεία -τόσο 12μετρα όσο και 18μετρα- που έχουν ήδη μπει στη διαδικασία για επισκευή.

Στα τρία λεωφορεία έγιναν δουλειές στην υπερκατασκευή, καθώς υπήρχαν πολλά σημεία που ήταν πραγματικά διαλυμένα, από τη χρήση ετών στους δρόμους της Θεσσαλονίκης.

Αν και από επίσημα χείλη, έχουμε ακούσει ότι θα επισκευαστούν στην ΕΛΒΟ περίπου 50 λεωφορεία, οι πληροφορίες του σάιτ μας αναφέρουν ότι ο αριθμός αυτός θα ξεπεραστεί.

Την ίδια ώρα, τεράστια είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Θεσσαλονικείς με καθυστερήσεις στις αφίξεις λεωφορείων στις στάσεις, με τα παράπονα να έρχονται «βροχή» τόσο στο σάιτ μας, newreport.gr, όσο και στον ίδιο τον ΟΑΣΘ.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.