ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Πήρε τα λεωφορεία από την ΕΛΒΟ ο ΟΑΣΘ – Απόλυτα ικανοποιημένος ο Στ. Παππάς

Παράδοση-παραλαβή τριών λεωφορείων του ΟΑΣΘ, τα οποία επισκευάστηκαν στην ΕΛΒΟ, είχαμε σήμερα το πρωί, παρουσία του προέδρου του ΟΑΣΘ, Στέλιου Παππά και υπηρεσιακών παραγόντων της Ελληνικής Βιομηχανίας Οχημάτων.

Ο Στέλιος Παππάς δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα των επισκευών που έγιναν στα οχήματα που παραλαμβάνει σήμερα, την ώρα που μαζί με στελέχη του ΟΑΣΘ περπατούσε στις εγκαταστάσεις της ΕΛΒΟ στη Σίνδο Θεσσαλονίκης.

«Έγινε μία πολύ καλή δουλειά από την ΕΛΒΟ στα οχήματα. Η συμφωνία που έχουμε κάνει, περιλαμβάνει την επισκευή 50 λεωφορείων και μπορεί αυτή να διευρυνθεί» τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Παππάς, ο οποίος ξεναγήθηκε για δεύτερη φορά στους χώρους της ΕΛΒΟ, δηλώνοντας παράλληλα απόλυτα ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα των εργασιών.

Από πλευράς της υπό εκκαθάρισης ΕΛΒΟ και απουσία διοίκησης που είναι ο ειδικός εκκαθαριστής, βρέθηκε ο γενικός εμπορικός διευθυντής Δημήτρης Κατερτζής, ο οποίος δήλωσε: «Έγινε πολύ καλή δουλειά στα λεωφορεία του ΟΑΣΘ, όπως μπορείτε όλοι σας να διακρίνετε. Η συνεργασία μας με τον ΟΑΣΘ θα συνεχιστεί».