ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Ο Γ. Μπουτάρης θα πραγματοποιήσει παρέμβαση σε Τσίπρα και Σκουρλέτη για τους συμβασιούχους της ΕΥΑΘ

0
Ο Γιάννης Μπουτάρης

Παρέμβαση στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα και τον υπουργό Εσωτερικών, Πάνο Σκουρλέτη, εκμεταλλευόμενος την παρουσία τους στην Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο του περιφερειακού συνεδρίου για την παραγωγική ανασυγκρότηση της Κεντρικής Μακεδονίας, δήλωσε πως θα κάνει ο δήμαρχος, Γιάννης Μπουτάρης, υπέρ των 90 συμβασιούχων εργαζομένων της ΕΥΑΘ.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, μιλώντας στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο, είπε πως είναι συναισθηματικά δεμένος με την ΕΥΑΘ, καθώς ο πεθερός του υπήρξε ο πρώτος γενικός διευθυντής της εταιρίας το 1958. «Οι άνθρωποι δούλευαν τόσα χρόνια και πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε γι αυτούς. Θα κάνω παρέμβαση στον κ.Σκουρλέτη και στον πρωθυπουργό για νομοθετική ρύθμιση. ‘Εχει ξαναγίνει σε άλλες περιπτώσεις και δεν τίθεται θέμα ειδικής μεταχείρισης» είπε ο δήμαρχος.

Νωρίτερα, στο δημοτικό συμβούλιο, οι συμβασιούχοι εργαζόμενοι της ΕΥΑΘ πραγματοποίησαν παρέμβαση, υπογραμμίζοντας πως ο αγώνας τους θα συνεχιστεί μέχρι την τελική δικαίωση και επιστροφή τους στην εργασία. Στο πλευρό τους στάθηκε και ο πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Τσαραμπουλίδης.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.