ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Στους δρόμους διαδηλώνουν νοσοκομειακοί γιατροί, συνταξιούχοι, μέλη ΕΛΜΕ, συμβασιούχοι ΕΥΑΘ και το κίνημα κατά της εξόρυξης χρυσού

0
Sharing is caring!
0Shares

Από τις 7.30 το πρωί έως και το απόγευμα έχουν προγραμματιστεί για σήμερα Τρίτη 27 Μαρτίου, πέντε συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στη Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά, από τις 7.30 το πρωί νοσοκομειακοί γιατροί έδωσαν ραντεβού έξω από το Ιπποκράτειο νοσοκομείο, στο πλαίσιο του Αναπτυξιακού Συνεδρίου που βρίσκεται σε εξέλιξη στην πόλη, ενώ συμβασιούχοι της ΕΥΑΘ, βρίσκονται από τις 8 το πρωί μπροστά από τα γραφεία της εταιρείας, στην οδό Εγνατία, ζητώντας να επιστρέψουν στις δουλειές τους.

Στις 10 η ώρα, συνταξιούχοι θα συγκεντρωθούν στο ΙΚΑ της Αριστοτέλους για να πραγματοποιήσουν πορεία προς το πρώην ΥΜΑΘ.

Εξάλλου, στις 2 μ.μ μέλη των ΕΛΜΕ αναμένεται να πραγματοποιήσουν συγκέντρωση έξω από το Grand Hotel, με αφορμή την ομιλία του υπουργού Παιδεία, Κώστα Γαβρόγλου, στο Αναπτυξιακό Συνέδριο, ενώ στις 6 το απόγευμα, μέλη του κινήματος ενάντια στην εξόρυξη χρυσού στη Χαλκιδική, θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση στην Καμάρα και στη συνέχεια πορεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Sharing is caring!
0Shares