Στο… ίδιο έργο θεατές, για άλλη μια φορά στη Θεσσαλονίκη. Η αστυνομία δεν επέτρεψε να φτάσουν στο ξενοδοχείο όπου διεξάγεται το Αναπτυξιακό Συνέδριο, ούτε στους εκπαιδευτικούς, ούτε σε δημοτικό σύμβουλο, ούτε και σε περιφερειακό σύμβουλο, ενώ είχαν προσκλήσεις. Το face control καλά κρατεί.
Μάλιστα σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Περιφερειακός Σύμβουλος, Θανάσης Αγαπητός, τον πέταξαν έξω: «Οι ασφαλίτες κάτω από το άγρυπνο βλέμμα και την καθοδήγηση κορυφαίων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και της κυβέρνησης. Το βαρέλι της ξεφτιλας τελικά δεν έχει πάτο».
Συγκεκριμένα σήμερα το μεσημέρι πρόεδροι Συλλόγων Εκπαιδευτικών Π.Ε. και ΕΛΜΕ, Δημοτικός Σύμβουλος της περιοχής και Περιφερειακός Σύμβουλος, εκπαιδευτικοί και φοιτητές, βρήκαν μπροστά τους κλούβες και διοιμιρίες των ΜΑΤ που δεν τους επέτρεπαν να προχωρήσουν προς το ξενοδοχείο.
«Ευσπρόσδεκτοι συνομιλητές για τον υπουργό (παρα)παιδείας Κ. Γαβρόγλου οι ιδιοκτήτες ιδιωτικών σχολείων και σχολών, οι εκπρόσωποι της αγοράς κι όλοι αυτοί που νέα κέρδη ορέγονται από τη διάλυση της δημόσιας εκπαίδευσης!
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ! ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΖΙΚΟΣ, ΑΓΩΝΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ «ΠΑΙΔΕΙΑΣ»», τονίζει σε ανάρτησή του ο δημοτικός σύμβουλος, Ηλίας Σμήλιος.


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.