ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Μαζικές κινητοποιήσεις ενόψει της ομιλίας Τσίπρα

0

Συνδικάτα, συλλογικότητες, κινήματα, εργαζόμενοι, φοιτητές, θα είναι σήμερα στους δρόμους της Θεσσαλονίκης, ενόψει της ομιλίας του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, στην τελευταία μέρα του Αναπτυξιακού Συνεδρίου.

– Στις 08.00 τους έξω από τα γραφεία της εταιρείας, στην οδό Εγνατία, οι συμβασιούχοι της ΕΥΑΘ, οι οποίοι διεκδικούν την επιστροφή στην εργασία τους.

– Στις 10.30, διανομείς φαγητού θα συγκεντρωθούν στη συμβολή της οδών Εγνατία και Αγίας Σοφίας και θα πραγματοποιήσουν μοτοπορεία στο κέντρο της πόλης.

– Στις 13.30, μέλη του Συντονισμού Συλλογικοτήτων ενάντια στους πλειστηριασμούς θα συγκεντρωθούν στη συμβολή των οδών Τσιμισκή και Αριστοτέλους και θα πραγματοποιήσουν πορεία στο κέντρο της πόλης.

– Στις 18.00, ο Συντονισμός Συλλογικοτήτων, συλλογικότητες, κινήματα, θα συγκεντρωθούν στο Άγαλμα του Βενιζέλου, με σκοπό να προσεγγίσουν τον χώρο όπου διεξάγεται το συνέδριο.

Στις 18.00 μέλη του ΠΑΜΕ, αλλά και αγρότες που θα φτάσουν στη Θεσσαλονίκη από την Ημαθία, δίνουν ραντεβού στην πλατεία Δημοκρατίας, με σκοπό να κινηθούν προς το Grand Hotel.