Προβλήματα υδροδότησης αντιμετωπίζουν πολλές περιοχές στο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης.

Όπως αναφέρει σε νεότερη ανακοίνωσή της η Εταιρεία Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης , λόγω μεγάλης διαρροής στην ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου στο κεντρικό αγωγό υδροδότησης της πόλης, διατομής Φ1650 από τις πηγές Αραβησσού, θα υπάρχουν προβλήματα υδροδότησης σε όλο το πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης καθ΄ όλη την διάρκεια της ημέρας έως και αύριο 29 / 3 / 2018 στις 7:00 π.μ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΥΑΘ οι εργασίες που εκτελούνται κρίνονται απαραίτητες για την αποκατάσταση της καλής λειτουργίας του δικτύου στην περιοχή και θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατό ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης.

Θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση ανάλογα με την εξέλιξη των εργασιών.

Έκτακτες διακοπές νερού

Στο μεταξύ χωρίς νερό είναι αυτή την ώρα περιοχή του Ευόσμου και συγκεκριμένα η περιοχή γύρω από την οδό Γοργοποτάμου και όλες τις παρακείμενες οδούς. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ, η υδροδότηση θα αποκατασταθεί στις 11:00.

Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ διακοπή νερού έχει η περιοχή που περικλείεται από την οδό Υψηλάντου και όλες τις παρακείμενες οδούς. Η υδροδότηση θα αποκατασταθεί περίπου στις 11:30.

Χωρίς νερό είναι κάτοικοι στην Ευκαρπία του Δήμου Παύλου Μελά, συγκεκριμένα στην περιοχή γύρω από τις οδούς Ομήρου, Ρ. Φεραίου και όλες τις παρακείμενες οδούς. Η υδροδότηση εκτιμάται ότι θα αποκατασταθεί στις 11:00

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.