Η Μάγκυ Ταμπακάκη και ο Χρήστος Γλωσσίδης έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό έδωσαν, προκειμένου να κερδίσουν το Silver Award και το έπαθλο των 10.000 ευρώ.

Και οι δυο παίκτες διαγωνίστηκαν σε μια πάρα πολύ απαιτητική διαδικασία, αφού έπρεπε να αντιγράψουν τα πιάτα των δυο chef, Άνταμ Κοντοβά και Θοδωρή Παπανικολάου χωρίς να τα έχουν δει και δοκιμάσει.

Στον πρώτο γύρο, που αφορούσε το πιάτο του Θοδωρή Παπανικολάου, ο Χρήστος συγκέντρωσε 25 βαθμούς και η Μάγκυ 23. Στον δεύτερο γύρο, που αφορούσε το πιάτο του Άνταμ Κοντοβά, ήρθε η ανατροπή. Ο Χρήστος πήρε 21 βαθμούς, ενώ η Μάγκυ 24.

Με συνολικό σκορ 47-46, η Μάγκυ Ταμπακάκη κέρδισε το Silver Award και φυσικά τις 10.000 ευρώ.

Ο chef Ανταμ Κοντοβάς που ήταν δίπλα της ολόκληρη την εβδομάδα, όπως είναι φυσικό χάρηκε με τη νίκη της. Την πήρε αγκαλιά και της έδωσε ένα φιλί στο μάγουλο λέγοντάς της: «Κοριτσάρα μου; Συγχαρητήρια! Είσαι φοβερή!». Στη συνέχεια, ο Πάνος Ιωαννίδης της παρέδωσε την ποδιά και το μαχαίρι ενθύμιο για την εβδομάδα αυτή!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.