ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σε ΕΥΑΘ, Δικαστήρια και Αριστοτέλους

0

Στους δρόμους για διαμαρτυρία βγαίνουν σήμερα εργαζόμενοι στην ΕΥΑΘ, εκπαιδευτικοί και μέλη Συλλογικοτήτων και κάτοικοι από την Τούμπα.

Από τις 08:00 έως τις 14:00 εργαζόμενοι – συμβασιούχοι της ΕΥΑΘ συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους έξω από τα γραφεία της εταιρείας στην Εγνατία.

Στις 09:00 μέλη του Συντονισμού Συλλογικοτήτων ενάντια στους πλειστηριασμούς έχουν συγκέντρωση έξω από τα δικαστήρια για συμπαράσταση σε εκδίκασης ποινικής υπόθεσης.

Στις 11:30 στην ΔΕΗ στην οδό Τσιμισκή θα πραγματοποιήσουν παράσταση διαμαρτυρίας κάτοικοι της Τούμπας, με αίτημα να μην μείνει κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα.

Στις 12:00 αναπληρωτές εκπαιδευτικοί θα συγκεντρωθούν στην Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης δυτικής Θεσσαλονίκης στην οδό Κολοκοτρώνη. 

Στη συνέχεια μαζί με αδιόριστους θα πραγματοποιήσουν νέα συγκέντρωση στις 13:30 στο άγαλμα του Βενιζέλου με πρόθεση πορείας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.