ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΟΑΣΘ ΣΕ ΜΠΟΥΤΑΡΗ: Αρχίζει σιγά – σιγά να μαθαίνει την πόλη…

ΟΑΣΘ
Sharing is caring!
0Shares

Η διοίκηση του ΟΑΣΘ απάντησε στο δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη για το γεγονός ότι τα λεωφορεία σταμάτησαν τα δρομολόγια στις 10 το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου. Ο δήμαρχος είχε γράψει στο twitter πως είναι αδιανόητο να συμβαίνει αυτό το γεγονός «ακινητοποιώντας» παράλληλα Θεσσαλονικείς, τουρίστες και εργαζόμενους.

Από την πλευρά της η διοίκηση επεσήμανε πως ο κ. Μπουτάρης σιγά – σιγά αρχίζει να μαθαίνει την πόλη και πως θα του πρότειναν το επόμενο τιτίβισμά του να είναι για τις λεωφορειολωρίδες και τα μέτρα που είχε υποσχεθεί ότι θα λάβει ο δήμος Θεσσαλονίκης.
Αναλυτικά η απάντηση του ΟΑΣΘ:
Με σημερινή ανακοίνωση, η διοίκηση του ΟΑΣΘ απαντά: «ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, πριν από λίγους μήνες… ανακάλυψε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μετά από σχεδόν οχτώ χρόνια θητείας στη θέση του δημάρχου, επίσης ‘ανακάλυψε’ ότι το Μ. Σάββατο τα δρομολόγια του ΟΑΣΘ σταματούν πριν από τα μεσάνυχτα, γεγονός που συμβαίνει αδιαλείπτως από το 1957 έως σήμερα. Αρχίζει σιγά – σιγά να μαθαίνει την πόλη… Θα του προτείναμε το επόμενο «τιτίβισμά» του να είναι για τις λεωφορειολωρίδες και τα μέτρα που είχε υποσχεθεί ότι θα λάβει ο δήμος Θεσσαλονίκης. Σιγά – σιγά μαθαίνει…».

Sharing is caring!
0Shares

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.