ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Η έκδοση καρτών για μέλη σωματείων και συνδικάτων θα πραγματοποιείται στα γραφεία του ΟΑΣΘ

0
ΟΑΣΘ

Τη δυνατότητα να προμηθεύονται μηνιαία κουπόνια απεριορίστων διαδρομών με έκπτωση 20% έχουντα μέλη των εργατικών συνδικάτων και σωματείων ιδιωτικού τομέα, όπως ανακοίνωσε ο ΟΑΣΘ.

Οι ενδιαφερόμενοι θα προμηθεύονται πλέον τις κάρτες από τα γραφεία του ΟΑΣΘ (Διεύθυνση Διασφάλισης Εσόδων, Αλεξάνδρου Παπαναστασίου 90, 1ος όροφος). Η διάθεση των μηνιαίων κουπονιών από τον Μάιο 2018 και στο εξής παύει να πραγματοποιείται από τα γραφεία του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Οργανισμού, οι εκπρόσωποι των εργατικών συνδικάτων/ σωματείων προκειμένου να προμηθευτούν τις μηνιαίες κάρτες απεριορίστων διαδρομών των μελών τους θα πρέπει να προσκομίσουν:

– Το καταστατικό λειτουργίας του σωματείου.
– Κατάσταση μελών που έλαβαν μέρος σε πρόσφατες αρχαιρεσίες επικυρωμένη από Δικαστικό Αντιπρόσωπο.
– Μηνιαίως, ονομαστική κατάσταση των ενδιαφερομένων μελών αγοράς κουπονιών στην οποία υποχρεωτικά θα αναγράφονται ο Α.Μ. μέλους του σωματείου καθώς και ο Α.Μ. στελέχους του ΟΑΣΘ.
– Το ακριβές αντίτιμο των αιτουμένων καρτών.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα 2310 981142, 2310 981144 και 2310 0981244 και στην ηλεκτρονικές διευθύνσεις : papavas@oasth.gr ή/και dde2@oasth.gr

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.