ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Επί ποδός τα συνεργεία της ΔΕΘ-HELEXPO για την αποκατάσταση των ζημιών

0

Υπ΄ατμόν βρίσκονται τα συνεργεία της ΔΕΘ-Helexpo AE, προκειμένου να αποκαταστήσουν τις περιορισμένες ζημίες που σημειώθηκαν σε κάποια από τα περίπτερα του διεθνούς εκθεσιακού κέντρου της Θεσσαλονίκης, εξαιτίας της χτεσινής νεροποντής με χαλάζι.

Οι ζημίες προκλήθηκαν και στην υπαίθρια ανθοέκθεση που φιλοξενείται εντός του χώρου του εκθεσιακού κέντρου και συγκεκριμένα στην περιοχή της Νότιας Πύλης του (σ.σ. η ανθοέκθεση θα μείνει και σήμερα κλειστή, προκειμένου να επισκευαστούν οι ζημίες).

«Η σφοδρότατη νεροποντή προκάλεσε την εισροή υδάτων στα υπόγεια και στους ισόγειους χώρους ορισμένων περιπτέρων, ενώ η διαδικασία απάντλησης βρίσκεται σε εξέλιξη. Στη νότια πύλη της ΧΑΝΘ ο τεράστιος όγκος του νερού εντός του αποχετευτικού αγωγού προκάλεσε την άνοδο των φρεατίων και την πρόκληση ζημιών στο πλακόστρωτο. Από την πρώτη στιγμή το προσωπικό της ΔΕΘ-Helexpo και συνεργεία υποστήριξης έχουν επιδοθεί σε αγώνα αντιμετώπισης της θεομηνίας και αποκατάστασης των ζημιών.Τα συνεργεία της ΔΕΘ-Helexpo θα συνεχίσουν να εργάζονται για την ομαλοποίηση της κατάστασης εντός του εκθεσιακού κέντρου» επισημαίνεται σε ανακοίνωση της εταιρείας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.