ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Διακοπή ρεύματος σε αρκετές περιοχές

0

Χωρίς ρεύμα έχουν μείνει από τις 08.00 περιοχές της Θεσσαλονίκης ενώ από τις 11 αναμένεται να μείνει ακόμα μία.

Από τις 08.00 έως τις 11.00 διακοπή ρεύματος θα σημειωθεί στη Μηχανιώνα, με αποτέλεσμα οι καταναλωτές που βρίσκονται εκατέρωθεν της Ε.Ο. Θες/νικης – Μηχανιώνας από την διασταύρωση Αγγελοχωρίου μέχρι την είσοδο της Ν. Μηχανιώνας. (Σ.Μ. Σκλαβενίτης, Δημοτικό Σχολείοκ.λ.π.) συμπεριλαμβανομένης και ολόκληρης της Τ.Κ. Ν. Κερασιάς, LIDL κ.λ.π., να μείνουν χωρίς ηλεκτροδότηση.

Από τις 08.00 έως τις 14.30 θα σημειωθεί διακοπή ρεύματος στη Θέρμη και στην περιοχή Express Service, Pinewood School, Κλινική Θέρμη, Φροντίζω κτλπ.
Από τις 08.00 έως τις 10.30 χωρίς ρεύμα έχουν μείνει καταναλωτές στο Λαγκαδά σε όλους τους οικισμούς, Μεσόκωμο, Καλαμωτό, Πλατανοχώρι, καθώς και τα αρδευτικά του Αδάμ και το βουστάσιο Μαστρογιάννη.

Από τις 08.00 έως τις 13.00 θα μείνουν χωρίς ρεύμα και οι οικισμοί Κτημνη, Μαραθουσα, Μελισσουργός, τα αρδευτικά Νέας Απολλωνίας (Περιοχή Πλατανόρεμα).
Τέλος θα σημειωθούν δύο διακοπές στη ΒΙΠΕΘ. Από τις 08.00 έως τις 14.30, στα εργοστάσια ΑΠΚΟ, ΚΟΝΤΡΟΛ, ΒΑΛΒ, ΜΩΡΑΙΤΙΔΗΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΖΥΜΗ, ΚΡΑΛΛΗΣ και από τις 11.00 έως τις 15.00 στα εργοστάσια ΜΕΓΚΛΑΣ, HELLENIC GETERING, ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ ΖΥΜΗ, ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΧΟΥΡΜΟΥΖΙΔΗΣ, ΤΣΙΛΝΤΑ, ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.