ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Ξεκίνησε η Πορεία Ειρήνης από την ΕΔΥΕΘ (ΦΩΤΟ)

0

Πορεία Ειρήνης πραγματοποιεί αυτή την ώρα η Επιτροπή για την Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη Θεσσαλονίκης (ΕΔΥΕΘ), στο πλαίσιο της Πανελλαδικής Αντιιμπεριαλιστικής Δράσης της Ελληνικής Επιτροπής για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ).

Η ΕΔΥΕΘ ξεκίνησε στις 10 το πρωί από το στρατόπεδο «Νταλίπη» στο Βότση της Καλαμαριάς και θα καταλήξει μπροστά στο μνημείο του Γρ. Λαμπράκη στη συμβολή των οδών Ερμού και Βενιζέλου.

Στις 10 το πρωί έγινε η συγκέντρωση μπροστά στην πύλη του στρατοπέδου «Νταλίπη» (επί της οδού Εθνικής Αντίστασης στο Βότση) και εκκίνηση της πορείας. Στις 11 θα γίνει στάση μπροστά στο ΝΑΤΟϊκό Στρατηγείο NRDC-GR στο πρώην Γ’ Σώμα Στρατού (επί της Λεωφ. Στρατού) και εκφώνηση της ομιλίας της Πορείας Ειρήνης.

Στη 1 το μεσημέρι, η πορεία θα καταλήξει μπροστά στο μνημείο του Γρηγόρη Λαμπράκη, (στη συμβολή των οδών Ερμού και Βενιζέλου), όπου θα γίνει η έγκριση ψηφίσματος και κατάθεση στεφάνων

Η πορεία θα κινηθεί μέσω των οδών: Εθνικής Αντίστασης, Βασ. Όλγας, Βασ, Γεωργίου, Ναπολέοντος Ζέρβα, Λεωφόρου Στρατού, Τσιμισκή και Βενιζέλου.

Οι φωτογραφίες είναι από αναγνώστρια του newreport.gr

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.