ΣΥΡΙΖΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Μικροπολιτική αντιπολίτευση από την τοπική Νέα Δημοκρατία

0

Απάντηση στη Νέα Δημοκρατία για όσα διαδραματίστηκαν στη Θεσσαλονίκη με τη νεροποντή, τη διακοπή νερού που ακολούθησε, δίνει ο ΣΥΡΙΖΑ. Αναλυτικά:

«Μικροπολιτική αντιπολίτευση από την τοπική ΝΔ

Η ΝΟΔΕ Θεσσαλονίκης της ΝΔ κατά την προσφιλή της τακτική εξακολουθεί να βγάζει ανακοινώσεις με κάθε ευκαιρία, αφού ως γνωστόν για όλα σε τούτη την πόλη φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ!

Αντιλαμβανόμαστε τον αντιπολιτευτικό της οίστρο, ο οποίος μόνον πανικό μπορεί να σημαίνει, αλλά θεωρούμε ότι το τελευταίο πράγμα που επιθυμεί ο πολίτης, είναι ένας μικροπολιτικός καυγάς μεταξύ των κομμάτων. Ιδίως όταν η πόλη μετρά τις πληγές του μετά από μια θεομηνία, όπως η πρωτοφανής καταιγίδα η οποία έπληξε τη Θεσσαλονίκη την περασμένη Παρασκευή. Γι αυτό και προκαλεί θλιβερή εντύπωση η ανακοίνωση της τοπικής ΝΔ και η προσπάθειά της να την εκμεταλλευτεί κομματικά , μοιράζοντας ευθύνες και ζητώντας παραιτήσεις.

Είναι κατανοητό το άγχος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης να δημιουργήσει κλίμα λόγω των εσωκομματικών εκλογών. Μόνο που ξέχασαν (;) να επιρρίψουν ευθύνες στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας η οποία έχει την κύρια ευθύνη της αντιπλημμυρικής προστασίας και μεγάλο μερίδιο ευθύνης στην πολιτική προστασία. Το ίδιο ισχύει και για δήμους του πολεοδομικού συγκροτήματος, πλην του κεντρικού, που όλως τυχαίως βρίσκονται σε γαλάζια χέρια.

Συστήνουμε στην ΝΟΔΕ Θεσσαλονίκης της ΝΔ εάν θέλει να συμβάλλει στον δημόσιο διάλογο να αφήσει τις κομπορρημοσύνες για εξαφάνιση του αντιπάλου μετά … την κριτική της. Και να βγάλει τους παραμορφωτικούς φακούς, αν θέλει να διαβάζει σωστά την πραγματικότητα.

Θα θέλαμε επίσης να της θυμίσουμε ότι για τις υποδομές της πόλης, που την οχυρώνουν, ελάχιστα πράγματα γίνανε τα τελευταία χρόνια που πράσινοι και γαλάζιοι εναλλάσσονταν στην κυβερνητική εξουσία».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.