ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ με την Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών

Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής
Sharing is caring!
0Shares

Θέματα συντονισμού των ελληνικών θέσεων, στις επικείμενες διαπραγματεύσεις στον Διεθνή Ναυτιλιακό Οργανισμό ΙΜΟ, όσον αφορά τις εκπομπές των αερίων ρύπων από τη ναυτιλία συζητήθηκαν σε συνάντηση που είχε ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτης Κουρουμπλής με εκπροσώπους της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών, υπό τον πρόεδρο Θεόδωρο Βενιάμη.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να γίνει και νέα συνάντηση, αφού αρθρωθούν αμφότερες οι απόψεις, ώστε να προχωρήσει η τελική τους επεξεργασία.

Κατά τη συνάντηση στην οποία ήταν παρών και ο β΄ υπαρχηγός του Λιμενικού Σώματος, αντιναύαρχος ΛΣ, Αθανάσιος Ντούνης, καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες, συζητήθηκε η περαιτέρω η συνεργασία των δύο πλευρών για θέματα ναυτιλιακής πολιτικής και για θέματα ναυτικής εκπαίδευσης.

Συμφωνήθηκε ακόμα και νέα συνάντηση, με τη συμμετοχή εκπροσώπων του υπουργείου Παιδείας, για να συζητηθεί η περαιτέρω θεωρητική κατάρτιση των αποφοίτων ΕΠΑΛ Ναυτικού Τομέα, οι οποίοι δεν εισάγονται στις ΑΕΝ και οι οποίοι θα ήθελαν να φτάσουν σε βαθμό πλοιάρχου Α΄ και Α΄ Μηχανικού.

Sharing is caring!
0Shares

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.