Από την Παρασκευή το απόγευμα ο Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης, ήταν άφαντος και η αστυνομία τον αναζητούσε. Να σημειωθεί πως ο συγκεκριμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής, από το βήμα της Βουλής, είχε καλέσει τον στρατό να συλλάβει τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα και τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο. Ο Μπαρμπαρούσης ουσιαστικά καλούσε τον στρατό να προχωρήσει σε πραξικόπημα. Χαρακτηριστική ήταν και η φράση του «Τα κεφάλια σας στις Πρέσπες».
Ενώ στην αρχή οι υπόλοιποι βουλευτές της Χρυσής Αυγής τον χειροκρότησαν, έπειτα από λίγη ώρα, βλέποντας που οδηγεί το ζήτημα, τον διέγραψαν από την κοινοβουλευτική ομάδα.
Ο ίδιος, ενώ το κείμενο το διάβαζε από τις σημειώσεις που είχε στο βήμα της Βουλής προσπάθησε να πείσει ότι ήταν αυθόρμητες και ότι παρερμηνεύτηκαν.
Όπως για χάρη του ρεπορτάζ να σημειώσουμε πως το βράδυ της Παρασκευής έγινε μία απίστευτη καταδίωξη στην Εθνική Οδό όταν ο Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης σε μία προσπάθειά του να διαφύγει ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα -180 χλμ- με το βουλευτικό αυτοκίνητο.
Από εκείνη τη στιγμή η ΕΛΑΣ προσπαθούσε να τον εντοπίσει, κάτι που τελικά έγινε πριν από λίγη ώρα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.