ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΜΕΝΕΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Τσουνάμι αποχωρήσεων από τους ΑΝ.ΕΛ. (ΟΝΟΜΑΤΑ)

0

Το ένα μετά το άλλο στελέχη των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, από τοπικές οργανώσεις της Βορείου Ελλάδος, αποχωρούν από τους Ανεξάρτητους Ελληνες, καθώςδεν πείστηκαν από τις διαβεβαιώσεις που έδωσε ο Πάνος Καμμένος, στη Βουλή, για το Σκοπιανό.

Πριν λίγες ώρες αποχώρησαν ο εκπρόσωπος του κόμματος στη Δράμα Ηρακλής Χατζηθεοδωρίδης και η πολιτευτής Μεσσηνίας, Κατερίνα Αργυροπούλου.

Στη δήλωσή του ο κ. Χατζηθεοδωρίδης αναφέρει:

«Ένα αρχαίο απόφθεγμα λέει ‘Ούκ ελλάτω παραδώσω’, τα παιδιά μου και οι απόγονοι μου δεν θέλω να θυμούνται και να έχουν πρόγονο που σε ειρηνική περίοδο και δίχως λόγο πούλησε τις αρχές του. Ας ψάξουν να βρουν αλλού σύγχρονους Εφιάλτες, καλή τύχη πρώην σύντροφοι συναγωνιστές.

Δηλώνω δημόσια την αποχώρηση μου από το κίνημα των (Ανεξαρτήτων Ελλήνων) διότι δεν φανήκαμε αντάξιοι στις προσδοκίες και στα κελεύσματα του Ελληνικού Λαού και παραβήκαμε αρχές και αξίες που πρεσβεύαμε σε βάρος της χώρας μας συνεχίζοντας να συμμετέχουμε στην συγκυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ εκποιώντας κληρονομικά δικαιώματα χιλιάδων ετών της ιστορίας μας και της ύπαρξης μας προς επιθυμία συμφερόντων ξένων προς την χώρα μας, δεν κάναμε κάτι από όλα αυτά που πομπωδώς διακηρύσσαμε από ιδρύσεως μας πριν από έξι και πλέον χρόνια.

Η χθεσινοβραδυνή ψηφοφορία στην βουλή των Ελλήνων απέδειξε περίτρανα ότι πολλοί βάζουν το προσωπικό τους συμφέρον πάνω από κάθε τι εθνικό και πατριωτικό προσδοκώντας πρόσκαιρα οικονομικά ωφέλη και ανταλλάγματα. Δεν γίνεται άλλα να λες και άλλα να πράττεις, να πιστεύεις στον Θεό και να υπηρετείς τον Μαμωνά, να πιστεύεις και να ενισχύεις τον πατριωτισμό των Ελλήνων και να ξεπουλάς την Μακεδονία μας, δεν ξαναδολοφονείς τον αείμνηστο ΠΑΥΛΟ ΜΕΛΑ που θυσιάστηκε για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας και αγνοείς τους αγώνες και τις θυσίες ενός ολόκληρου λαού.

Περάσαμε από πολλές συμπληγάδες οικονομικής φύσεως τα τελευταία χρόνια υπομείναμε και αντέξαμε, όλα αυτά τα θεωρώ και είναι ήσσονος σημασίας τα οποία έρχονται και παρέρχονται με τον χρόνο, το ξεπούλημα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ μας πρώην φίλοι και συναγωνιστές δεν καταπίνεται με τίποτα, η προδοσία και η ρετσινιά του προδότη μένει εις τον αιώνα και οι συνέπειες του ξεπουλήματος αυτού θα γιγαντωθούν σε βάρος της χώρας μας με το πέρασμα των χρόνων.

Έχω μεγαλώσει και ανατραφεί σε ένα περιβάλλον με αξίες αρχές παιδεία και θα έλεγα με τα παρεξηγημένα για μερικούς Ελληνοχριστιανικά Ιδεώδη τα οποία με καθοδηγούν έως τώρα στην ζωή μου. Ένα αρχαίο απόφθεγμα λέει ‘Ούκ ελλάτω παραδώσω’, τα παιδιά μου και οι απόγονοι μου δεν θέλω να θυμούνται και να έχουν πρόγονο που σε ειρηνική περίοδο και δίχως λόγο πούλησε τις αρχές του. Ας ψάξουν να βρουν αλλού σύγχρονους Εφιάλτες, καλή τύχη πρώην σύντροφοι συναγωνιστές.»

Στη δήλωσή της η Κατερίνα Αργυροπούλου αναφέρει:

«Μετά την σημερινή κατάπτυστη συμφωνία που υπέγραψε ο Ελληνας πρωθυπουργός στις Πρέσπες με την ανοχή του κόμματος των ΑΝ.ΕΛ. νοιώθω την ανάγκη να τονίσω την πλήρη αντίθεσή μου σε όλα τα παραπάνω, και να ανακοινώσω την αποχώρησή μου από το Κίνημα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων. Ευχαριστώ όλους όσους με υποστήριξαν και με υποστηρίζουν και τους υπόσχομαι ότι ο αγώνας συνεχίζεται. Η σημαία δεν υποστέλλεται ποτέ. Η Μακεδονία είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ. Οσο για τα σημερινά επεισόδια στις Πρέσπες «ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ»».

Ο Γιώργος Τσακίρης από Καβάλα

Μέχρι στιγμής έχουν αποχωρήσει οι:

Δημήτρης Καμμένος (Βουλευτής), Χατζηθεοδωρίδης (συντονιστής Δράμας), Τσακίρης (Καβάλα), Χρήστου (Καστοριά), Ζησιμόπουλος (Πιερία), Θεοχάρης Μπικηρόπουλος (Πιερία), Παναγιώτης Πλακεντάς (αντιπεριεφειάρχης Κοζάνης), Μανταλένα Παπαδοπούλου (Εκπρ. τύπου), Νίκος Μακρίδης (Κατερίνη), Χρήστος Τσώλης Ούνας (Πιερία), Κιάφας Σπύρος και Φαρφούρης Βασίλης (Πιερία), Φιλιώ Βαβύλα (Πιερία), Μπέλτσος (αν. γραμματέας)

 

Η Νόπη Ναβροζίδου

Σειρά πήρε η Δημοτική Σύμβουλος του συνδυασμού «Νέα εποχή για την Κατερίνη» Νόπη Ναβροζίδου

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση:

Συναισθανόμενη ότι διανύουμε μια μεγάλη ιστορική ήττα, με την παράδοση του ονόματος και με ότι αυτό συνεπάγεται (παράδοση ταυτότητας, γλώσσας, εθνότητας…)

Συναισθανόμενη πως η πατρίδα μου πλήττεται βάναυσα, διότι κάποιοι αποφάσισαν, χωρίς να λάβουν υπόψη τους, την φωνή του λαού, αλλά για λόγους σκοπιμότητας …

Συναισθανόμενη ότι παραβήκαμε αρχές και αξίες που πρεσβεύαμε εις βάρος της χώρας μας, εκποιώντας κληρονομικά δικαιώματα χιλιάδων ετών της ιστορίας μας και της ύπαρξης μας,
Δηλώνω δημόσια σήμερα την αποχώρηση μου από το κίνημα των ( Ανεξαρτήτων Ελλήνων), ζητώντας τη διαγραφή μου από μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής των ΑΝΕΛ Πιερίας, και από μέλος των ΑΝΕΛ.

Με τιμή

ΝΟΠΗ ΝΑΒΡΟΖΙΔΟΥ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΜΕΛΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΝΕΛ ΠΙΕΡΙΑΣ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.