ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Θεωρείται έγκλημα το να μιλάς για την προστασία της λαϊκής κατοικίας και περιουσίας, και όχι να αρπάζεις λαϊκή περιουσία

Συντονισμός Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης
Sharing is caring!
0Shares

Μέλη του Συντονισμού Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης βρέθηκαν έξω από την αστυνομική διεύθυνση στη Μοναστηρίου για να διαμαρτυρηθούν για το σχηματισμό δικογραφίας κατά τριών μελών του κινήματος για τα γεγονότα της 6ης Οκτώβρη 2017, με εγκαλούμενο τον Κώστα Ξενόπουλο και της 7ης Μάρτη 2018, με εγκαλούμενους τους Θανάση Αγαπητό και Ηλία Σμήλιο.

Οι εγκαλούμενοι σημειώνουν ότι και στις δυο περιπτώσεις γίνεται μια προσπάθεια αντιστροφής της πραγματικότητας και μετατροπής των θυτών αστυνομικών δυνάμεων σε θύματα καθώς όπως λένε οι δυνάμεις των ΜΑΤ όχι μόνο επιτέθηκαν, απώθησαν και χτύπησαν τους διαδηλωτές αλλά και τραυμάτισαν τους δύο από τους τρεις εγκαλούμενους.

“Θεωρείται έγκλημα το να μιλάς για την προστασία της λαϊκής κατοικίας και περιουσίας, και όχι να αρπάζεις λαϊκή περιουσία”, επεσήμανε ο Ηλίας Σμήλιος και συνέχισε: “Γίνεται κατηγορούμενος αυτός που έχει τραυματιστεί και όχι αυτός που τον έχει τραυματίσει. Από τότε που ξεκίνησαν οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί σε συμβολαιογραφικά γραφεία, κάθε Τετάρτη οι πόλεις όχι μόνο είναι αστυνομοκρατούμενες, αλλά οι εντολές δίνονται από τράπεζες και μεγαλοσυμβολαιογράφους που συντελούν το συγκεκριμένο έγκλημα. Κάθε φορά ο επικεφαλής των αστυνομικών δυνάμεων, ζητά από τον ή τη συμβολαιογράφο, οδηγίες για το τι ακριβώς θα κάνει. Ο Συντονισμός Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης θα συνεχίσει τις διαδηλώσεις προκειμένου να αποτρέψει το μνημόνιο διαρκείας το οποίο θέλουν να μας επιβάλουν καθώς επίσης και τις εξώσεις ιδιοκτητών ακινήτων που θα ξεκινήσουν το επόμενο διάστημα».

Sharing is caring!
0Shares

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.