ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Συνεδριάζει σήμερα το Δημοτικό Συμβούλιο με 54 θέματα

Το Δημαρχείο Θεσσαλονίκης
Sharing is caring!
0Shares

Συνεδριάζει σήμερα στις 16.00, το Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης, με 54 θέματα στην Ημερήσια Διάταξη ( 18η τακτική συνεδρίαση). Μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν είναι η

– συμμετοχή του Δήμου Θεσσαλονίκης ως ιδρυτικού μέλους στην υπό σύσταση Διεθνή Ένωση μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα (Association Internationale Sans But Lucratif) με την επωνυμία «Μουσείο Ολοκαυτώματος Ελλάδος», τη λειτουργία δημοτικών κέντρων ενισχυτικής διδασκαλίας, σχολικού έτους 2018-19, τη διενέργεια δημόσιου ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού με αντικείμενο την προμήθεια υλικών για τη μετατροπή συμβατικών φωτεινών σηματοδοτών σε LED, την έγκριση πρωτοκόλλων παραλαβής υπηρεσιών που αφορούν στη συμμετοχή του Δήμου Θεσσαλονίκης στο Δίκτυο Ευρωπαϊκών Πόλεων EUROCITIES και στο Δίκτυο EUROPA NOSTRA, για το 2018.

Επίσης θα συζητηθούν σήμερα στο Δημοτικό Συμβούλιο, η εκτέλεση του έργου «Ανακατασκευή πεζοδρομίων και κοινοχρήστων χώρων κατά μήκος της λεωφόρου Μεγάλου Αλεξάνδρου», το καλλιτεχνικό πρόγραμμα των 53ων Δημητρίων, προφεστιβαλικές και παράλληλες εκδηλώσεις. η

– υποβολή πρότασης – αίτησης συμμετοχής του Δήμου στο Εθνικό Στρατηγικό Πλαίσιο Αναφοράς (ΕΣΠΑ) για τη δράση «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής 2018- 2019», η διοργάνωση τιμητικού αφιερώματος σε λογοτέχνες της πόλης και ο καθορισμός ανώτατου ύψους προϋπολογισμού εξόδων των πέντε Δημοτικών Κοινοτήτων και της Δημοτικής Ενότητας Τριανδρίας, έτους 2019.

Sharing is caring!
0Shares

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.