ΦΑΡΜΑΚΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ στάλθηκαν στο καμπ των Διαβατών

Sharing is caring!
0Shares

Φάρμακα, προοριζόμενα κυρίως για παιδιά, έχουν αποσταλεί σήμερα στο Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων των Διαβατών Θεσσαλονίκης, κατόπιν ενεργειών του διοικητή της 3ης ΥΠΕ Γιώργου Κίρκου, ο οποίος ανταποκρίθηκε άμεσα σε αίτημα που δέχτηκε την περασμένη εβδομάδα από υπεθύντους του Κέντρου.

Η προμήθεια φαρμακευτικού υλικού, για το εν λόγω Κέντρο Φιλοξενίας, εντάσσεται στο πρόγραμμα «Ολοκληρωμένη Επείγουσα Παρέμβαση Υγείας για την Προσφυγική Κρίση» και αποφασίστηκε σε συνεννόηση με τον πρόεδρο του ΚΕΕΛΠΝΟ, Θεόφιλο Ρόζενμπεργκ.

‘Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κ. Κίρκος, πρόκειται κυρίως για αντιβιοτικά, αντιδιαρροϊκά και αντιβηχικά, και η ποσότητα που στάλθηκε αρκεί για ένα μήνα, ενώ τους επόμενους μήνες θα αποσταλούν και άλλα φάρμακα. Η προμήθεια φαρμάκων στους πρόσφυγες/μετανάστες έγινε στο πλαίσιο της Παροχής Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στους Πρόσφυγες και η έγκριση προς το παρόν είναι για τρεις μήνες.

Sharing is caring!
0Shares

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.