ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Χωρίς λαμαρίνες από σήμερα η Εγνατία στο εργοτάξιο του μετρό στον σταθμό Σιντριβάνι

Sharing is caring!
0Shares

Απομακρύνεται σήμερα από τον υπό κατασκευή σταθμό «Σιντριβάνι» του Μετρό Θεσσαλονίκης η εργοταξιακή κατάληψη στο ρεύμα πορείας προς ανατολικά της οδού Εγνατία, από τη συμβολή της με την οδό Αγγελάκη μέχρι το ύψος της Θεολογικής Σχολής του Α.Π.Θ. Έτσι η οδός Εγνατία θα διαθέτει – πλέον – τρεις λωρίδες κυκλοφορίας στο ρεύμα πορείας προς ανατολικά.

Παράλληλα, διαμορφώνεται τριγωνική νησίδα στη συμβολή των οδών Εγνατία και Αγγελάκη, καθώς και πεζοδρόμιο πλάτους δύο μέτρων νότια της οδού Εγνατία και κατά μήκος της εργοταξιακής κατάληψης.

«Αποδίδεται σε κανονική κυκλοφορία ακόμα ένα ρεύμα της οδού Εγνατίας προς ανατολικά, στο ύψος του Σταθμού «Συντριβάνι», μπροστά στη Δ.Ε.Θ. Η κίνηση αυτή έρχεται μόλις μία εβδομάδα μετά από την ομαλοποίηση της κυκλοφορίας στην οδό Μοναστηρίου, στο ύψος της Πλατείας Δημοκρατίας και λίγους μήνες μετά την αποκατάσταση και επαναφορά της Δελφών στο ύψος της Αναλήψεως, η οποία αποδόθηκε σε πλήρη κυκλοφορία μετά από 9 χρόνια, της οδού Μοναστηρίου στο ύψος του Νέου Σιδηροδρομικού Σταθμού», τόνισε ο ο πρόεδρος της Αττικό Μετρό ΑΕ, Γιάννης Μυλόπουλος, ο οποίος επισημαίνει, για μία ακόμη φορά, ότι «το Μετρό Θεσσαλονίκης έχει μπει στις ράγες και προχωρεί με σταθερά βήματα προς την ολοκλήρωση και λειτουργία του το 2020».

Sharing is caring!
0Shares

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.