ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Δύο υπερσύγχρονες παιδικές χαρές εγκαινιάζονται στο δήμο Νεάπολης- Συκεών

Στην οδό Μητροπόλεως-Κασταμονής και Μητροπόλεως-Παγκάλου, στην περιοχή Στρεμπενιώτη στη Νεάπολη,

Sharing is caring!
0Shares

Δύο ακόμη υπερσύγχρονοι χώροι ψυχαγωγίας θα είναι και επίσημα πλέον στη διάθεση των παιδιών της Νεάπολης, καθώς αποδίδονται στα παιδιά δυο νέες Παιδικές Χαρές, μετά την ολοκλήρωση της πλήρους ανακατασκευής τους και την πιστοποίηση από τις αρμόδιες αρχές.

Πρόκειται για τις Παιδικές Χαρές στην οδό Μητροπόλεως-Κασταμονής και Μητροπόλεως-Παγκάλου, στην περιοχή Στρεμπενιώτη στη Νεάπολη, οι οποίες ήδη μαγνητίζουν τα παιδιά της περιοχής –και όχι μόνο- με τα νέα ασφαλή και ελκυστικά παιχνίδια.

Οι τελετές εγκαινίων των νέων ανακατασκευσμένων και αναμορφωμένων Παιδικών Χαρών θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018, στις 7μ.μ. (Κασταμονής και Μητροπόλεως) και στις 8 μ.μ. (Μητροπόλεως και Παγκάλου) καθώς έλαβαν πλέον και την ειδική σήμανση πιστοποίησης ώστε να διασφαλίζεται η απόλυτη νομιμότητα στη λειτουργία τους και στην ασφάλεια των παιδιών.

Πρόκειται για δύο Παιδικές Χαρές που έρχονται να προστεθούν στον μακρύ κατάλογο αυτών των χώρων άθλησης και ψυχαγωγίας για τα παιδιά του δήμου Νεάπολης-Συκεών που εκπόνησε και διενεργεί ένα καθολικό έργο ριζικής αναμόρφωσης και δημιουργίας πρότυπων Παιδικών Χαρών, θέτοντας νέα δεδομένα και ανεβάζοντας αισθητά τον πήχη στην κατασκευή Παιδικών Χαρών τόσο στη Θεσσαλονίκη όσο και γενικότερα στη Βόρεια Ελλάδα.

Sharing is caring!
0Shares

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.