ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ από πτώσεις δέντρων

Τα κλιμάκια της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας είναι επί ποδός για την αντιμετώπιση των συμβάντων, χωρίς ωστόσο να έχει αναφερθεί κάποιος τραυματισμός

Sharing is caring!
0Shares

Σοβαρά προβλήματα προκάλεσε η έντονη βροχόπτωση που σημειώθηκε λίγο μετά τις 17.00 το απόγευμα του Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, υπάρχουν πολλες κλήσεις για πτώσεις δέντρων και κλαδιών.

Τα περισσότερα προβλήματα εντοπίζονται στη δυτική Θεσσαλονίκη, κυρίως στις περιοχές του Περιστερώνα, του Ευαγγελισμού, Λαγκαδά, Άσσηρο και Λαγκαδίκια.

Επί ποδός είναι και η Πολιτική Προστασία του δήμου Λαγκαδά, όπου και εκεί σημειώθηκαν πτώσεις δέντρων, κυρίως στην Π.Ε.Ο. προς Άσσυρο και στο δρόμο προς τα Λουτρά. Μικροπροβλήματα με χώματα στους δρόμους υπήρξαν και στα Λαγκαδίκια.

Τα κλιμάκια της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας είναι επί ποδός για την αντιμετώπιση των συμβάντων, χωρίς ωστόσο να έχει σημειωθεί μέχρι στιγμής κάτι σοβαρό ή να έχει αναφερθεί τραυματισμός.

Sharing is caring!
0Shares

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.