ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Επανήλθε στα δρομολόγια προς Περαία και Ν.Επιβάτες το καραβάκι «Κωνσταντής»

Την Παρασκευή (6 Ιουλίου) ο «Κωνσταντής» είχε κολλήσει σε αβαθή, στη θαλάσσια περιοχή Μικρό Έμβολο (Παλατάκι), περίπου 150 μέτρα από την ακτή

Sharing is caring!
0Shares

Συνεχίζει κανονικά, από χθες το απόγευμα, τα δρομολόγιά του από και προς Θεσσαλονίκη για τις ακτές της Περαίας και των Νέων Επιβατών, ο «Κωνσταντής», ένα από τα δύο καραβάκια που μεταφέρουν καθημερινά επισκέπτες και λουόμενους.

Την Παρασκευή (6 Ιουλίου) ο «Κωνσταντής» είχε κολλήσει σε αβαθή, στη θαλάσσια περιοχή Μικρό Έμβολο (Παλατάκι), περίπου 150 μέτρα από την ακτή.

«Μετά από εκτεταμένους ελέγχους υφάλων που διενεργήθηκαν, αλλά και από νηογνώμονα στο σκάφος, οι Λιμενικές Αρχές της Θεσσαλονίκης, επέτρεψαν και πάλι τον απόπλου του πλοίου» δήλωσε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της «KaravakiaThessalonikiWaterbus», Νίκος Τσαμασλής, τονίζοντας ότι το πλοίο επανέρχεται σε κανονικούς ρυθμούς, μεταφέροντας τους επιβάτες με ασφάλεια.

Τα δύο καραβάκια, «Άγιος Γεώργιος» και «Κωνσταντής», πραγματοποιούν καθημερινά 20 δρομολόγια, με αφετηρία το λιμάνι της Θεσσαλονίκης, στην Προβλήτα Α’, και μία στάση στο Λευκό Πύργο, πριν καταλήξουν στις παραλίες, της Περαίας και των Νέων Επιβατών. Τα δρομολόγια πραγματοποιούνται από Μάιο έως και Οκτώβριο. Ο «Κωνσταντής» έχει μήκος 24 μέτρα, και χωρητικότητα 180 επιβάτες, και ο «Άγιος Γεώργιος» 18 μέτρα με δυνατότητα να μεταφέρει 100 επιβάτες.

Sharing is caring!
0Shares

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.