ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ… ΦΟΙΤΗΤΗΣ ετών 84 από την Κρήτη

Μόλις βγήκε στη σύνταξη, o Δημήτρης Μουδατσάκης, πήρε τη μεγάλη απόφαση να επιστρέψει στα θρανία

Sharing is caring!
0Shares

O Δημήτρης Μουδατσάκης βγήκε νωρίς στο μεροκάματο. Ο 84χρονος άνδρας εξομολογήθηκε πως ξεκίνησε να δουλεύει σε ηλικία 10 ετών.

Έμεινε δίπλα στον θείο του για δυο σχεδόν δεκαετίες και έμαθε την τέχνη του βιβλιοδέτη.

Κατάφερε να τελειώσει μόνο το δημοτικό, πήγε φαντάρος και άνοιξε τη δική του επιχείρηση.

Έκανε οικογένεια και πάλεψε, μαζί με τη σύζυγο του, για να δουν τα παιδιά τους να προκόβουν και να σπουδάζουν. Και τα κατάφεραν, καμαρώνοντας δύο φιλολόγους, ένα γιατρό, αλλά κι εγγονάκια!

Σύμφωνα με το Cretalive.gr όταν συνταξιοδοτήθηκε, πριν 18 χρόνια, o Δημήτρης Μουδατσάκης πήρε τη μεγάλη απόφαση.

Επέστρεψε στα θρανία, στο σχολείο δεύτερης ευκαιρίας. Πήρε τα απολυτήρια Γυμνασίου και Λυκείου, έδωσε εξετάσεις και φέτος, σε ηλικία 84 ετών όπως όλα δείχνουν πέρασε στο τμήμα Ιστορίας & Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης, στο Ρέθυμνο!

«Σκέφτομαι να δηλώσω Ιστορία & Αρχαιολογία! Πιστεύω ότι θα πιάσω τη βάση. Είμαι 1.000 μονάδες πάνω από τον τελευταίο που μπήκε πέρσι. Θα πάω να γραφτώ κανονικά και θα πηγαίνω όποτε μπορώ. Είναι λίγο δύσκολο να πηγαίνω στο Ρέθυμνο. Έχω και τη σύζυγο εδώ. Πρέπει να δω και με το πρόγραμμα τι θα γίνει», είπε ο κ. Μουδατσάκης.

Sharing is caring!
0Shares

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.