ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Διεκδικούμε δρόμους ελεύθερους από διόδια

Sharing is caring!
0Shares

Μέλη της Λαϊκής Ενότητας Θεσσαλονίκης, ανέβασαν τις μπάρες στα διόδια των Μαλγάρων.

Διαβάστε το σχετικό δελτίο Τύπου:

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΔΡΟΜΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΑΠΟ ΔΙΟΔΙΑ
Η ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΘΕΣ/ΚΗΣ ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΤΩΝ ΜΑΛΓΑΡΩΝ

Και σήμερα, Κυριακή 8 Ιούλη, έδωσαν το «παρών» στα διόδια των Μαλγάρων τα μέλη της Λαϊκής Ενότητας Θεσσαλονίκης, σηκώνοντας για μια ακόμη φορά τις μπάρες. Σε μια συμβολική κίνηση, ενάντια στις υπέρογκες αυξήσεις των διοδίων της Εγνατίας οδού, που θα ισχύσουν από 1/1/2019, αλλά και ενάντια στα παράπλευρα διόδια που θα γίνουν σε όλη την Εγνατία οδό, τέσσερα από τα οποία, στους σταθμούς των Μαλγάρων και της Χαλάστρας, αδειοδοτήθηκαν πρόσφατα από το αρμόδιο Υπουργείο.

Η αντιμετώπιση από τους οδηγούς και τους επιβάτες των οχημάτων ήταν εξαιρετικά θετική, και τα «μπράβο, καλά που αγωνίζεστε κι εσείς» πάρα πολλά.

Η Λαϊκή Ενότητα Θεσσαλονίκης θα συνεχίσει την προσπάθεια για να ανασυγκροτηθεί ένα νέο μαζικό, δυναμικό κοινωνικό κίνημα, που θα διεκδικήσει δρόμους ελεύθερους από διόδια, δρόμους δημόσιους, σταμάτημα της διαδικασίας ιδιωτικοποίησης της Εγνατίας Οδού, εξαιτίας της οποίας επιβάλλονται οι υπέρογκες αυξήσεις στα διόδια.

Sharing is caring!
0Shares

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.