ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΑΣΥ: Διάλογο με τους υπουργούς Οικονομικών και Μεταφορών

Η ανακοίνωση που υπογράφεται από 8 σωματεία της ΣΤΑΣΥ

Sharing is caring!
0Shares

Διάλογο με τις ηγεσίες των υπουργείων Μεταφορών και Οικονομικών, αλλά και το Υπερταμείο σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα μέσα σταθερής τροχιάς ζητούν με κοινή ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι στις Σταθερές Συγκοινωνίες (ΣΤΑΣΥ).

Πιο συγκεκριμένα, σε ανακοίνωση που υπογράφεται από 8 σωματεία της ΣΤΑΣΥ, οι εργαζόμενοι ζητούν διάλογο, μέσα στις επόμενες μέρες, προκειμένου να συζητηθούν θέματα που έχουν να κάνουν με την έλλειψη προσωπικού, την έλλειψη ανταλλακτικών αλλά και το οργανόγραμμα της εταιρείας.

«Εκφράζουμε την αντίθεσή μας και τις ανησυχίες μας για τη συνεχιζόμενη απαξίωση των δομών και των υποδομών του μέσου, όπως αυτές προκύπτουν από την έλλειψη σε προσωπικό, υλικά και ανταλλακτικά» αναφέρουν χαρακτηριστικά τα σωματεία εργαζομένων στη ΣΤΑΣΥ και προσθέτουν «ζητάμε λύσεις και απαντήσεις προκειμένου να εξασφαλιστεί στο ακέραιο η απρόσκοπτη παροχή συγκοινωνιακού λερώνουν, φθηνό για τους πολίτες, ασφαλές, αξιόπιστο, διατηρώντας τη μορφή κοινωνικού αγαθού».

Sharing is caring!
0Shares

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.