ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Ψήφισμα του δημοτικού συμβουλίου Δέλτα κατά των διοδίων σε Ν.Μάλγαρα, Χαλάστρα και Διαβατά

Επίσης, αποφασίστηκε να προσκληθούν από τη διοίκηση του δήμου για περαιτέρω εξηγήσεις στο θέμα των διοδίων οι πρόεδροι της Εγνατίας Οδού, Απόστολος Αντωνούδης και του ΤΑΙΠΕΔ, Άρης Ξενόφος

Sharing is caring!
0Shares

Ψήφισμα κατά της τοποθέτησης πλευρικών διοδίων στα Νέα Μάλγαρα και στη Χαλάστρα, αλλά και των μετωπικών Ωραιοκάστρου επί της εξωτερικής περιφερειακής οδού Θεσσαλονίκης, εξέδωσε το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Δέλτα.
Με το ψήφισμα ζητείται η ακύρωση του σχεδιασμού κατασκευής πλευρικών διοδίων στα Ν. Μάλγαρα και στη Χαλάστρα, η μεταφορά του υφισταμένου σταθμού διοδίων των Ν. Μαλγάρων περί το 1,5 χλμ προς Αθήνα και η ακύρωση λειτουργίας των διοδίων Ωραιοκάστρου. Σε διαφορετική περίπτωση, ζητείται η διά βίου απαλλαγή των κατοίκων του δήμου Δέλτα από την πληρωμή διοδίων στους συγκεκριμένους σταθμούς.
Επίσης, αποφασίστηκε να προσκληθούν από τη διοίκηση του δήμου για περαιτέρω εξηγήσεις στο θέμα των διοδίων οι πρόεδροι της Εγνατίας Οδού, Απόστολος Αντωνούδης και του ΤΑΙΠΕΔ, Άρης Ξενόφος.
«Η επιβολή διοδίων έχει καθαρά εισπρακτικό χαρακτήρα και μάλιστα οι μόνοι Θεσσαλονικείς που θα πληρώνουν για να πάνε στη… Θεσσαλονίκη θα είναι οι κάτοικοι των Νέων Μαλγάρων, των Κυμίνων, της Βραχιάς, της Χαλάστρας, του Ανατολικού, των Διαβατών και της Νέας Μαγνησίας, αλλά και οι εργαζόμενοι στη ΒΙΠΕ Σίνδου και Καλοχωρίου. Και φυσικά θα επιβαρυνθεί κυκλοφοριακά όλο το οδικό δίκτυο του δήμου μας. Όποιος δεν τα βλέπει αυτά, εθελοτυφλεί και παίζει παιχνίδια σε βάρος των δημοτών μας» δήλωσε ο δήμαρχος Δέλτα, Ευθύμης Φωτόπουλος.

Sharing is caring!
0Shares

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.