ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΚΑΡΑΒΑΚΙΑ: Ξεκινά σήμερα το «Ολυμπία» που θα αντικαταστήσει για λίγες μέρες τον «Άγιο Γεώργιο»

Γίνονται ήδη όλες οι απαραίτητες ενέργειες προκειμένου το καραβάκι μας να ξαναμπεί στο πρόγραμμα ων δρομολογίων

Sharing is caring!
0Shares

Το καραβάκι «Άγιος Γεώργιος» που εκτελούσε το δρομολόγιο, Θεσσαλονίκη – Νέοι Επιβάτες, έχει απαγορευτικό απόπλους. Την αντικατάστασή του θα κάνει για λίγες μέρες το καραβάκι «Ολυμπία».

«Γίνονται ήδη όλες οι απαραίτητες ενέργειες προκειμένου το καραβάκι μας να ξαναμπεί στο πρόγραμμα ων δρομολογίων», σημείωσε ο κ. Τσαμασλής, επισημαίνοντας ότι η το τρίτο καραβάκι η “ Όλυμπία” θα αρμενίζει από σήμερα στον Θερμαϊκό.

« Η “ Όλυμπία” αντικαθιστά και θα εκτελεί τα δρομολόγια του ”Άγιος Γεώργιος” αλλά δεν θα προσεγγίζει το λιμάνι της Αγίας Τριάδας, αυτό όμως για λίγες μέρες μέχρι την επιστροφή του “ Άγιος Γεώργιος”. Όταν ολοκληρωθούν οι τυπικές διαδικασίες από τις Λιμενικές Αρχές και ξαναμπεί στο πρόγραμμα και το τρίτο καραβάκι τότε θα ανακοινώσουμε και επίσημα την ακριβή μέρα που θα προστεθεί στο ημερήσιο πρόγραμμα δρομολογίων και το λιμάνι της Αγίας Τριάδας» κατέληξε ο υπέυθυνος επικοινωνίας «Karavakia Thessaloniki Waterbus» .

Sharing is caring!
0Shares

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.